Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Στο γυμναστήριο με τον Παναγιώτη Πετράκη! Μάθε τα fitness μυστικά του…

Βάλαμε τις φόρμες μας κι ακολουθήσαμε τον αγαπημένο ηθοποιό στο γυμναστήριο. Παρεμπιπτόντως, τον ρωτήσαμε και τα μυστικά διατροφής του…

Η εμφάνισή του είναι κάτι που σου τραβάει την προσοχή από την πρώτη στιγμή. Ένα  όμορφο γυμνασμένο σώμα όμως απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και πειθαρχεία. Έτσι κι εμείς θελήσαμε να μάθουμε πως καταφέρνει ο Παναγιώτης Πετράκης και διατηρείται σε τέτοια φόρμα. Βάλαμε λοιπόν τη δική μας φόρμα και τον ακολουθήσαμε μια ημέρα στο γυμναστήριο.

Στο πλευρό του ο personal trainer Μιχάλης Μυλωνάκης, που δείχνει εδώ και καιρό και σε εσένα τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής μέσα από το TLIFE. O Παναγιώτης τον εμπιστεύεται για την εξάσκησή του σε κάθε του βήμα.

Έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθείς;
Ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή. Προσπαθώ να τρώω περίπου κάθε 3-4 ώρες, από ένα μικρό γεύμα που αποτελείται από μία ποσότητα πρωτεΐνης και μία ποσότητα υδατανθράκων. Το οποίο σημαίνει άπαχο λευκό κρέας, γαλοπούλα, κοτόπουλο ή ψάρι συνοδευόμενο από ρύζι ή από μαύρα μακαρόνια ή από λαχανικά. Και προσπαθώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, δηλαδή από το απόγευμα και μετά να ελαχιστοποιώ τους υδατάνθρακες. Δηλαδώ να τρώω περισσότερη πρωτεΐνη με σαλάτα ή κάτι τέτοιο. Και φυσικά πολλές φορές αναγκάζομαι να συμπληρώσω με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, δηλαδή μια πρωτεΐνη. Γιατί λόγω δουλειάς και τρεξίματος είναι δύσκολο να είναι όλα τα γεύματά μου κανονικό φαγητό.

Έχεις συμβουλευτεί κάποιο διαιτολόγο για το μενού της διατροφής σου;
Έχοντας συζητήσει στο παρελθόν με ειδικούς και έχοντας δει στο σώμα μου τι λειτουργεί έχω καταλήξει τι είναι αυτό που λειτουργεί σε μένα καλύτερα.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις μεγάλη προσπάθεια να χάσεις κιλά;
Ναι, ναι! Γενικώς από παιδάκι είχα τάση να έχω λίπος στην κοιλιακή χώρα. Που αυτό πάντα με ενοχλούσε και έπρεπε να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για να φύγει. Και τώρα ακόμη αν αφεθώ λίγο, εκεί μαζεύω λίπος. Συστηματικά ξεκίνησα σωστή γυμναστική με ανάλογη διατροφή από τα 22 μου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε