Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο Νησί των Ιπποτών ο Αμπράμοβιτς!

Στη Ρόδο μαζί με την αγαπημένη του Ζούκουβα και τα παιδιά του ετοιμάζεται να κάνει διακοπές ο Ρώσος μεγιστάνας!

Έβαλε πλώρη για το Νησί των Ιπποτών ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αναμένεται να φθάσει σήμερα στη Ρόδο μαζί με την σύντροφό του Ζούκοβα και τα παιδιά του.

Την πληροφορία για τις διακοπές του κροίσου στη Ρόδο έδωσε ο Δήμαρχος του νησιού Χατζής Χατζηευθυμίου. “Άλλη μια χρονιά περιμένουμε τον Αμπράμοβιτς στο νησί μας”, λέει ο Δήμαρχος και προσθέτει: “Μας τιμά σχεδόν κάθε χρόνο με την παρουσία του”.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας, έχει μεγάλη αδυναμία στη Ρόδο και γενικότερα στην Ελλάδα. Αγαπημένος, βέβαια, προορισμός του είναι η Σύμη, όπου και αγκυροβολεί κάθε καλοκαίρι με το πλωτό παλάτι του “ecstaSea”, ένα υπερπολυτελές σκάφος 85 μέτρων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δεσμοί του 44χρονου επιχειρηματία με την Ελλάδα είναι πολύ παλιοί, καθώς κάθε Πάσχα επισκέπτεται την Άνδρο και το μοναστήρι του Αγίου Μάμμα, όπου βρίσκεται ο πνευματικός του. Ενώ, το καλοκαίρι περνάει από τη Ρόδο και τη Σύμη για να καταλήξει στο Ιόνιο με το υπερπολυτελές σκάφος του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε