Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο η Άντζελα Δημητρίου μετά την σύλληψη!

Η λαΐκή τραγουδίστρια νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε βρισκόμενη στα κρατητήρια.

Η έντονη ταλαιπωρία της τραγουδίστριας την οδήγησαν εσπευσμένα χθεςτο απόγευμα σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά με έντονη αδιαθεσία, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Η παραμονή της στην κλινική είναι απαραίτητη για μέχρι την Δευτέρα.

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου έπειτα από σύλληψη που έγινε έξω από το νυχτερινό μαγαζί μου τραγουδάει στο Μπουρνάζι. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός της οι άνδρες της ασφάλειας της ζήτησαν να τους ακολουθήσει, χωρίς όμως να της φορέσουν χειροπέδες.

Η υπόθεση αφορά ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος της για οικονομικά θέματα. Η τραγουδίστρια οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα κι έπειτα στο αστυνομικό τμήμα όπου θα έπρεπε παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα αν δεν ένιωθε αυτή την αδιαθεσία.

Πρόσφατα η Αντζελα Δημητρίου έκανε και εγχείρηση αφαίρεσης χολής, πράγμα που επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας αλλά και την ψυχολογία της

Ο δικηγόρος της, Αναστασίος Μέρμηγκας, δήλωσε στο Alter πως η μεταχείρησή της είναι ευνοική από τους αστυνομικούς. Η σύλληψη αφορά τρεις ακάλυπτες επιταγές συνολικής αξίας πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ που εκδόθηκαν για την οικονομική διευκόλυνση πρώην συντρόφου της.

Ανάλογα με την πορεία της υγείας της, θα δούμε αν την Δευτέρα θα μπορέσει να πάει στα δικαστήρια, έτσι ώστε να ζητήσει τη συγχώνευση και εξαγορά της ποινής της που αναμένεται να φτάσει το ποσό των 15.000 ευρώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε