Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η Χρύσα Δρακάκη

Μία ολόκληρη εβδομάδα πέρασε στο νοσοκομείο η Superstar 2009 αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Το μοντέλο είχε πυελονεφρίτιδα, ψηνόταν στον πυρετό και για να μη χειροτερέψει η κατάστασή της, έκανε εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική στα βόρεια προάστια. Οι γονείς της γεμάτοι ανησυχία την έχουν βομβαρδίσει στα τηλεφωνήματα, αφού μένουν στην Κρήτη και δεν μπορούσαν να είναι κοντά της.

“Επί επτά ημέρες υπέφερα από πυελονεφρίτιδα. Συγχρόνως, με χτύπησε και το έντερο. Έφτασα να έχω 40 πυρετό και δεν μου έπεφτε με τίποτα. Για δύο ημέρες ψηνόμουν. Ετσι αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο, όπου έμεινα μία εβδομάδα. Η θεραπευτική αγωγή έγινε με ενδοφλέβιες ενέσεις. Πονούσα πάρα πολύ, έλιωνα. Φαντάσου ότι οι φλέβες μου ακόμα είναι τσιτωμένες από τον πόνο”, δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Espresso αναφερόμενη στην περιπέτεια υγείας της.

Η Χρύσα Δρακάκη δεν έκρυψε την ανησυχία της για την εξέλιξη της υγείας της καθώς δεν της είχε ξανασυμβεί κάτι ανάλογο ενώ συνεχίζει ευλαβικά τη φαρμακευτική της αγωγή. “Ευτυχώς, τώρα είμαι μια χαρά. Πρέπει όμως να συνεχίσω για λίγο ακόμα καιρό να παίρνω αντιβιοτικά”, υποστήριξε η ξανθιά καλλονή. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε