Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο πλευρό της Β. Παπαχρήστου ο Διoνύσης Τσακνής! Διάβασε το γράμμα

Στο πλευρό της Β. Παπαχρήστου ο Διoνύσης Τσακνής! Διάβασε το γράμμα

Η ανοιχτή επιστολή προς την αθλήτρια που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου εξαιτίας του ρατσιστικού tweet.

Ανοιχτή επιστολή προς την Βούλα Παπαχρήστου έγραψε ο Διονύσης Τσακνής με αφορμή τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ρατσιστικό tweet της, τη δημόσια συγγνώμη και τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ο Διονύσης Τσακνής τάσσεται στο πλευρό της.

 

Επισημαίνοντας πως μπορεί να κατανοήσει τους κόπους και τις θυσίες της γιατί και ο γιος του είναι αθλητής, την καλεί να συνεχίσει με πείσμα και αγάπη σ’ αυτό που κάνει.

 

Διάβασε όλη την επιστολή του Δ. Τσακνή:

 

“Βούλα παιδί μου!

 

Επίτρεψέ μου αρχικά, αυτή την προσφώνηση, γιατί ηλικιακά και μόνο θα μπορούσες να ήσουν. Ο δεύτερος γιος μου άλλωστε, γυμναστής και αθλητής ανήκει κι αυτός στην ΑΕΚ όπως κι εσύ. Εσύ στο τριπλούν, εκείνος στο Handball.

 

Ξέρω επομένως, από πρώτο χέρι και τους κόπους και τον ιδρώτα και τις στερήσεις και την αυτοπειθαρχία, που επιτάσσει τρόπον τινά, ο λεγόμενος επαγγελματικός αθλητισμός.

 

Καμαρώνω για τις νίκες σας και συμπάσχω με τις λεγόμενες αποτυχίες ή ήττες σας. Μα πάνω απ’ όλα, σας βλέπω σαν παιδιά μου. Όλους σας. Τι ωραίος αυτός ο συναγωνισμός, (το πρώτο συνθετικό της λέξης, δίνει μέγιστη σημασία στο δεύτερο, τον αγώνα-αν με εννοείς) τι ωραία η επιβράβευση των κόπων και τι μεγαλείο η προσπάθεια για υπέρβαση των ατομικών σας ορίων….

 

Διάβασε όλη την επιστολή στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε