Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ: 4 σύγχρονοι τρόποι να διορθώσεις το χαμόγελό σου!

Οι μόνιμες προσθετικές αποκαταστάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν το σχήμα και το χρώμα των δοντιών και ταυτόχρονα να βοηθήσουν στη θεραπεία.

Το αστραφτερό χαμόγελο δεν είναι πάντα στο χέρι σου. Υπάρχουν περιπτώσεις που η φροντίδα των δοντιών δεν αρκεί για να αισθάνεσαι όμορφα όταν γελάς! Εκεί λοιπόν επεμβαίνει η τεχνολογία! Μόνιμες προσθετικές αποκαταστάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν το σχήμα και το χρώμα των δοντιών και ταυτόχρονα να βοηθήσουν στη θεραπεία.

Η χειρουργός οδοντίατρος Δέσποινα Κωστομοίρη μας δίνει όλες τις τεχνικές αποκαταστάσεων, εξηγώντας αναλυτικά σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυνται και γιατί. “Οι τεχνικές διαφοροποιούνται ανάλογα με το χρόνο, το κόστος και το είδος της αποκατάστασης, αλλά βασίζονται στο ταλέντο και στην εξειδίκευση του οδοντίατρου ο οποίος σχεδιάζει και αποκαθιστά τα δόντια” εξηγεί η οδοντίατρος.

4 μέθοδοι για brand new smile!

Μπορεί στο παρελθόν οι αποκαταστάσεις να είχαν μέταλλο, σήμερα όμως οι οδοντίατροι το έχουν αντικαταστήσει πλήρως με ολοκεραμικές εργασίες! Δες παρακάτω ποιες είναι οι επιλογές σου, σε συνεργασία πάντα με τον οδοντίατρό σου:

1. Ολοκεραμικές στεφάνες

Χρησιμοποιούνται σε μεμονωμένα δόντια όπως δόντια με πολλά σφραγίσματα, απονευρωμένα ή σε εμφυτεύματα. Καλύπτουν όλο το δόντι περιφερικά και έχουν άριστη αισθητική απόδοση!

Αποκαθίστανται σε περισσότερα από 1 ραντεβού.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε