Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Street Fashion Cam: Τι φοράνε τα μοντέλα στην καθημερινότητα τους;Πάρε ιδέες και κάντο κι εσύ!

Street Fashion Cam: Τι φοράνε τα μοντέλα στην καθημερινότητα τους;Πάρε ιδέες και κάντο κι εσύ!

Mπορεί να φοράνε ρούχα μεγάλων οίκων αλλά στην καθημερινότητα τους τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά! Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε!

Tα μοντέλα τα έχουμε συνδεδεμένα στο μυαλό μας με ρούχα επώνυμα, πανάκριβα, εκκεντρικά που μαζί με τις ιδανικές τους αναλογίες σου κόβουν την ανάσα. Η αλήθεια όμως είναι πως αυτή είναι η δουλειά τους, να φοράνε πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ, να περπατάνε σε πασαρέλες μεγάλων οίκων, να φωτογραφίζονται και ναι να σε καθηλώνουν με το αποτέλεσμα.

Το γεγονός που με μεγαλύτερο ενδιαφέρον σου αρέσει να βλέπεις είναι οι στιλιστικές επιλογές των μοντέλων,  όταν τα φώτα πέφτουν και κυκλοφορούν στις πόλεις του κόσμου με ρούχα που βρήκαν μέσα στη ντουλάπα τους.

Το TLIFE σου φέρνει ένα διαφορετικό street fashion cam με φωτογραφίες από μοντέλα στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο και σου δίνει ιδέες και μαθήματα στιλ που πανεύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ. 

Αν θέλεις να μπεις στο street fashion cam του TLIFE στείλε τη φωτογραφία σου στο styling@tlife.gr και μπες στην παρέα μας!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε