Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Supermodel ετών 9!

Παρά το μικρό της ηλικίας της Fatina Platek, οι ετήσιες απολαβές τις αγκίζουν αυτές των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων.

Το νεαρό supermodel έχει έσοδα 200.000 αγγλικές λύρες ανά έτος από συμμετοχές της σε κινηματογραφικές ταινίες και διαφημιστικές καμπάνιες. Η 9χρονη Fatina, που εκτός από την ομορφιά της διαθέτει κι τρομερή εξυπνάδα, δεν επιτρέπεται να γνωρίζει τα ποσά που εισπράτει.
 
Με πατέρα συνταξιούχο ντετέκτιβ και μητέρα πρώην λογίστρια που μένουν στο Queens, η όμορφη μικρούλα μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ το 2006 όταν την ανακάλυψε το πρακτορείο μοντέλων Wilhelmina. Έχει πάρει μέρος σε παραπάνω από 50 διαφημίσεις, σε φωτογραφήσεις των εθνικών περιοδικών καθώς και σε διαφημιστικές καμπάνιες των οίκων Ralph Lauren, Benetton και Gap.

Η μικρή Fatima παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της δεν έχει αφήσει πίσω την εκπαίδευσή της, πηγαίνει σε σχολείο για προικισμένα παιδιά στην Νέα Υόρκη, έχει φίλη δια αλληλογραφίας την πρώτη κυρία της Αμερικής Michelle Obama και έχει ήδη ξεκινήσει τρίτη γλώσσα.

“Μας λέει πως παρόλο που έχει τόσα λεφτά για ένα καλό ξεκίνημα στη ζωή της, θα διεκδικήσει μία υποτροφία στο Yale ή το Harvard”, δηλώνει η 34χρονη μητέρα της Lucia. “Και υποστηρίζει πως μιά μέρα θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος”, συνεχίζει η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε