Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σχεδίασε το εξώφυλλο του νέου album της Πέγκυς Ζήνα

Σχεδίασε το εξώφυλλο του νέου album της Πέγκυς Ζήνα

Πόσες φορές σας δίνεται η ευκαιρία να σχεδιάσετε για τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη και παράλληλα να σπουδάσετε και να κάνετε επάγγελμα μια αγαπημένη σας ασχολία…; Και όλα αυτά δωρεάν;

Μία από τις αγαπημένες σου τραγουδίστριες ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της album και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις μέρος στο δημιουργικό κομμάτι της κυκλοφορίας του, να σχεδιάσεις το εξώφυλλο!

Η MINOS EMI σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοργανώνουν Διαγωνισμό Γραφιστικής με θέμα το εξώφυλλο του νέου CD της Πέγκυς Ζήνα. Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 17-25 ετών, μπορούν από σήμερα να ενημερωθούν για τις οδηγίες και τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και να δημιουργήσουν ελεύθερα και χωρίς κανέναν περιορισμό την εικαστική βάση για το CD της τραγουδίστριας.

Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν με e-mail μέχρι τις 18 Μαΐου στο peggy@xinis.com. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη MINOS EMI θα επιλέξουν την πιο εμπνευσμένη συμμετοχή, και το δημιουργικό αυτό θα γίνει το εξώφυλλο του δίσκου της, που θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε