Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Συγκλονιστικό φινάλε για τη “Ζωή της άλλης”! Tα πρόσωπα που μας καθήλωσαν μίλησαν στο TLIFE

Αυλαία έριξε για φέτος η αγαπημένη σειρά του Mega ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν…

Αυλαία έριξε για τη φετινή χρονιά η επιτυχημένη σειρά του Mega “Η Ζωή της άλλης” που καθήλωσε το κοινό και συγκέντρωσε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο ήταν ραγδαίες, ενώ αφήνονται πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον την Ξένιας, αλλά και τη νέα ζωή της Ελπίδας, που θα δούμε την επόμενη σεζόν.

 
Το ΤLIFE παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα την αγαπημένη σου σειρά και κατά τη διάρκεια προβολής της μιλούσε με τους πρωταγωνιστές, εξασφαλίζοντάς κάθε λεπτομέρεια και εξέλιξη. Για σήμερα συγκέντρωσε τις καλύτερες εξομολογήσεις τους…
 
Αθηνά Οικονομάκου

 
Η τηλεοπτική “Ξένια” ήταν αυτή που έχει κλέψει κυριολεκτικά την παράσταση με την ερμηνεία και τις μηχανοραφίες της… Η Αθηνά Οικονομάκου είχε αποκαλύψει στο TLIFE ότι έχει “το δυναμισμό και το πείσμα της Ξένιας”
 
Ακόμη, η ίδια αναφέρει πως περνά καταπληκτικά στα γυρίσματα και η ομάδα έχει δέσει. “Ευτυχώς το διασκεδάζουμε τόσο πολύ που ξεχνάμε την κούραση μας και περνάμε πολύ όμορφα”, είχε δηλώσει, τονίζοντας ότι φανταζόταν πως η σειρά θα πάει καλά, αλλά δεν περίμενε να σπάσει ρεκόρ.
 
Ευδοκία Ρουμελιώτη

 
Η τηλεοπτική “Ελπίδα” αποκάλυψε στο TLIFE ότι η χημεία της με την Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ καλή και ότι γελούσαν πολύ στα γυρίσματα. “Οι πρόβες είναι πολλές. Δουλεύουμε 11 ώρες την ημέρα κάτω από τρομερή πίεση επειδή είναι καθημερινή σειρά, αλλά στα γυρίσματα περνάμε πολύ καλά”.
 
Όσο για το κοινό που βρίσκει να έχει με την ηρωίδα που υποδύεται, η ίδια ανέφερε ότι ως άνθρωπος είναι καλοπροαίρετη, όπως και η “Ελπίδα”.
 
Κάτια Δανδουλάκη

 
Η Κάτια Δανδουλάκη που υποδήθηκε το ρόλο της κακιάς γιαγιάς στη σειρά είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!” για τη “Ζωή της άλλης” και την οικονομική κρίση.
 
“Δεν έχω περιουσία. O πατέρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος, η μητέρα μου δασκάλα, εγώ κατάφερα να σπουδάσω. Όλη μου η περιουσία πάντα, ήταν η τέχνη μου”, είχε εξομολογηθεί η γνωστή ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε