Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στην Τατιάνα, για την αυτοκτονία του 15χρονου γιου της

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στην Τατιάνα, για την αυτοκτονία του 15χρονου γιου της

Η Έφη Πασχάλη, παρουσιάστρια στο ΤΗΛΕ -ΑΣΤΥ, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα το τραγικό συμβάν που της σημάδεψε τη ζωή. Ο 15χρονος γιος της, αυτοκτόνησε πριν 10 μήνες και η Έφη όλο αυτό τον καιρό προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να ώθησε το παιδί της, στο απονενοημένο διάβημα.

Τραγική ειρωνεία : Ο 15χρονος Χρήστος, απαγχονίστηκε ενώ λίγο καιρό πριν, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία που εξασφάλισε η εκπομπή Μίλα, είχε υποδυθεί στο θέατρο του κατηχητικού, τον Κοσμά τον Αιτωλό και μάλιστα είχε παίξει και τη σκηνή του θανάτου του με απαγχονισμό!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιάστρια καλείται τώρα να κάνει το πιο δύσκολο και σκληρό ρεπορτάζ της ζωής της. Ψάχνει απεγνωσμένα να ανακαλύψει τους λόγους που οδήγησαν τον μικρό της Χρήστο να βάλει τέλος στη ζωή του και δεν θα σταματήσει μέχρι να το μάθει.

Η Έφη αναγκάστηκε να έρθει στην Αθήνα για να βρει δουλειά και δεν μπορούσε να πάρει μαζί της το παιδί της. Όταν σταθεροποιήθηκαν τα επαγγελματικά της δεν πρόλαβε να τον χαρεί…

Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, όπως εξομολογείται η μητέρα του στην Τατιάνα. Ωστόσο είχε και κάποιες “περίεργες” στιγμές, όπως όλοι οι έφηβοι, όπου είχε κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, δεν μιλούσε με τους παππούδες του και ήταν κάπως ανήσυχος.

Δες ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εξομολόγηση:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε