Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Συγκλονίζει η καταγγελία της τραγικής μάνας του μοντέλου που σκοτώθηκε, στην Τατιάνα

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας που βρήκε το θάνατο στην άσφαλτο μίλησαν στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” για το χαμό του κοριτσιού τους.

Συγκλονίζει η καταγγελία των γονιών του 25χρονου μοντέλου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα κοντά στη Σαρωνίδα. Η οικογένεια του κοριτσιού καταγγέλει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το νοσηλευτικό σύστημα που δεν έσωσε την άτυχη κοπέλα, η οποία χαροπάλευε για 18 ώρες καθώς και τους υπεύθυνους του τροχαίου… Τραγική ειρωνία είναι πως το αυτοκίνητο που της έκλεισε το δρόμο ήταν του γιου της οικιακής βοηθού που καθαρίζει το σπίτι της Mirela και του συντρόφου της.

 
Ο πατριός του νεαρού μοντέλου ήταν αυτός που ενημερώθηκε πρώτος για το ατύχημα, καθώς μετά από μια επίδειξη μόδας και μια δουλειά στο Κολωνάκι, η Mirela πήρε το αυτοκίνητό της και έφυγε για τη Σαρωνίδα, όπου έμενε με τον συντροφό της. Οι ίδιοι περίμεναν τηλέφωνό της, όταν θα έφθανε στο σπίτι και επειδή καθυστέρησε οι γονείς της της τηλεφώνησαν. Τότε τους απάντησε κάποιος και τους είπε πως η κοπέλα ήταν θύμα τροχαίου.
 
Η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας, αλλά εκεί άρχισε ο γολγοθάς της οικογένειας για να βρει μονάδα εντατικής, καθώς υπήρχε πρόβλημα επειδή ήταν ανασφάλιστη. “Ψάχναμε για 18 ώρες μονάδα εντατικής θερπείας”, αποκάλυψε γεμάτος απόγνωση και θυμό ο πατριός της κοπέλας
 
Ωστοσο, η υπόθεση μοιάζει με σενάριο ταινίας, καθώς η Mirela σκοτώθηκε, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο της έκλησε το δρόμο. Όπως αναφέρει η ίδια η μάνα της, οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν ο γιο της οικιακής βοηθού που είχε η κοπέλα με τον φίλο της στο σπίτι.
 
Τραγική φιγούρα παραμένει η μάνα του μοντέλου που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό της κόρης της. “Κλαίει όλη η Μολδαβία με το θάνατο του κοριτσιού μου.”, κατάφερε να πει μέσα από τα αναφιλητά της.
Δες το βίντεο:
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε