Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμπαραγωγός και πρωταγωνίστρια σε θρίλερ η Χ. Αλούπη! Φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Συμπαραγωγός και πρωταγωνίστρια σε θρίλερ η Χ. Αλούπη! Φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Νέο εγχείρημα λοιπόν για την όμορφη Ελληνίδα που ζει και εργάζεται στην Αμερική!

Η Χριστίνα Αλούπη έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει το Χόλιγουντ! Αυτή τη φορά κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα… Πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ με τίτλο “Stripped” αλλά ταυτόχρονα έχει αναλάβει και τον ρόλο της παραγωγού! Η όμορφη Ελληνίδα παίρνει το ρίσκο και σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο επενδύει οικονομικά σε μία από τις μεγάλες τις αγάπες, τον κινηματογράφο!

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο J.M.R. Luna και πρωταγωνιστούν η Nicole Sienna, ο Josh Cole και η Electra Avellan, ανηψιά του γνωστού σκηνοθέτη του “Sin City” Robert Rodriguez, η οποία έχει επίσης επιμεληθεί την ταινία.

Πρόκειται για ένα θρίλερ που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η ταινία διαδραμματίζεται στο Λας Βέγκας, όπου πηγαίνει μια παρέα φίλων για να περάσει μια έξαλλη βραδιά. Η κατάσταση όμως βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν οι φίλοι παρασυρόμενοι από κάποιες στρίπερ, πέφτουν στα χέρια μιας σπείρας που κάνει λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων.

“Πέρα από την παραγωγή, έχω και ένα ρόλο στην αρχή και στο τέλος της ταινίας, παίζω μια μυστηριώδη γυναίκα τη Sasha, που μόνο στο τέλος αποκαλύπτεται ποια πραγματικά είναι και πως εμπλέκεται στην υπόθεση. Όσο για το αν θα βγει κανείς ζωντανός από αυτή την περιπέτεια, δε λέω περισσότερα θα πρέπει να δείτε την ταινία”, αναφέρει στο TLIFE η Χριστίνα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε