Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τ. Μαυρίδης – Ε. Παπαρίζου: Δεν έγινε το κρίσιμο ραντεβού για τις οικονομικές διαφορές τους!

Τι είπε ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Έλενας στο “Μίλα”;

Δεν έγινε τελικά το προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στους δικηγόρους του Τόνυ Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου για τις οικονομικές διαφορές τους.

 

Ο δικηγόρος του Τόνυ που είχε αναλάβει να καλέσει την Έλενα ώστε να διαπραγματευτούν τις οικονομικές διαφορές τους μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Μίλα”. Ο κ. Καρούζος προσπάθησε να λύσει το θέμα εξωδίκως, καλώντας τον δικηγόρο ή οποιονδήποτε εκπρόσωπο της γνωστής τραγουδίστριας για διαπραγμάτευση, ώστε να μην φθάσουν στα δικαστήρια, αλλά δυστυχώς το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

 

Είχαμε σήμερα μια συνάντηση στις 14:30, όπου κάλεσα την κυρία Παπαρίζου εκ μέρους του Τόνυ Μαυρίδη για να δούμε τα θέματα που έχουν ανοιχτά, αλλά δεν ήρθε τελικά κανείς στη συνάντηση. Καλό είναι όταν η μια πλευρά παίρνει καλοπροαίρετα μια πρωτοβουλία η άλλη πλευρά να ανταποκρίνεται γιατί μετά θα οδηγηθούμε στα δικαστήρια. Ελπίζω το σημερινό να είναι μια παρεξήγηση και γι’ αυτό να μην ήρθε κάποιος στη συνάντηση”, είπε χαρακτηριστικά

 

Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε