Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τ. Σαμαρας: Απαντά στο TLIFE σε όσους τον κατηγορούν επειδή παίζει στο θέατρο! Δες το απολαυστικό βίντεο!

Τι δουλειά έχει ένας κομμωτής σε μία θεατρική παράσταση; Ο Τρύφωνας και ο σκηνοθέτης της παράστασης δίνουν την δική τους απάντηση!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για εκείνον και ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να το κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που τον επικρίνουν έντονα για κάποιες του επιλογές, όπως αυτή του να παίξει στη θεατρική παράσταση “Οι απελπισμένοι” του Γιώργου Βάλαρη. Τι δουλειά έχει ένας κομμωτής να κάνει θέατρο, άρχισαν να λένε οι κακές γλώσσες.

Ο Τρύφωνας απαντά μέσα από το TLIFE για όλα όσα ακούγονται: “Ο καθένας είναι ελεύθερος να λεει ότι θέλει! Ελευθερία έχουμε. Απο κεί και πέρα, άνθρωπος είμαι και γω και στεναχωριέμαι. Αλλά εχω συνηθίσει να εκτίθεμαι οπότε δεν με ενοχλεί ότι κι αν πουν!”

“Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα πάνω στη σκηνή. Από τη μια θέλω να ανοίξει η γη και να με καταπιεί αλλά από την άλλη με ευχαριστεί γιατί μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω”, αναφέρει ο Τρύφωνας για τον ρόλο του στην παράσταση.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες και αποκλειστικά video από την παράσταση στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε