Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τ. Σαμαράς: Δεν έχω ψωνιστεί γιατί σε 2 χρόνια θα έχει τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι!

Δες φωτογραφίες…

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, είναι ένας άνθρωπος που έχει στενοχωρηθεί με την κριτική, είναι πάντα κομμωτής, ξέρει πως σε δύο χρόνια στην τηλεόραση όλα θα έχουν ξεχαστεί, αλλά πάνω απ’ όλα γνωρίζει, πως με ένα γέλιο οι φίλοι του γίνονται πιο πολλοί. Για όλα αυτά και άλλα πολλά μιλά σε συνέντευξή του στο περιοδικό ”Down Town”, ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται ότι το χάρισμά του είναι ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του, αλλά παίρνει σοβαρά τις δουλειές του.

Τα ελαττώματα και οι αποκρουστικές συνήθειες στο σύγχρονο Έλληνα

”Υπάρχουν ακόμη οι Έλληνες με νυχάκι στο μικρό δάχτυλο; Αυτό δεν το μπορώ καθόλου. Δεν μπορώ τα απεριποίητα πόδια. Τους λεκέδες στα ρούχα. Δε μπορώ τα μαλλιά ντεμοντέ όπως ήταν στα ’80s. Ο άντρας δεν πρέπει να μένει πίσω στο παρελθόν. Π.χ., ένας άντρας στα 45 του δεν πρέπει να ντύνεται όπως όταν ήταν πιτσιρίκος.”

Σχετικά με το νέο σόου του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει με τον Ηλία Ψινάκη, ο λόγος που δέχτηκε την πρόταση…

”Αλήθεια; Έχω εμπιστοσύνη στον κύριο Λάτσιο. Ό,τι κι αν μου έλεγε θα το έκανα. Πιθανόν, βέβαια, αν δεν μου ταίριαζε κάτι, να εξέφραζα ενδοιασμούς. Όμως όλο αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Και φυσικά θα έκανα ό,τι κι αν ήταν με τον Ψινάκη. Εγώ όμως ξέρω πως δεν πάω για παρουσιαστής. Η δουλειά μου είναι, είκοσι χρόνια τώρα, η κομμωτική. Και καλά να μην πάει η εκπομπή, δεν έγινε και τίποτα. Εγώ δεν θα χαθώ. Στα 20 μου μπορεί και να είχα τρελαθεί. Όμως, τώρα, ξέρω πόσο περιστασιακά είναι αυτά και δεν το παίρνω στα σοβαρά. Τι να πάθω δηλαδή; Να ψωνιστώ; Αφού ξέρω ότι το πολύ σε δύο χρόνια θα έχει τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι.”

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε