Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τ. Σαμαράς: ”Στο σχολείο, ήμουν καπετάν φασαρίας!”

O Tρύφωνας μιλά για την συμμετοχή του στο ριάλιτι χορού, την οικονομική κρίση και τα παιδικά του χρόνια.

Ο γλυκός κομμωτής και διαγωνιζόμενος στο ”Dancing with the stars 2”, Τρύφωνας Σαμαράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ”ΟΚ!”, αρχικά, μίλησε για την συμμετοχή του στο σόου.

Πόσο του πήρε, μέχρι ν’ αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στο σόου ή όχι; ”Το είχα σκεφτεί, πολύ πριν μου γίνει η πρόταση. Τ’ όνομά μου υπήρχε στη λίστα των υποψηφίων και κουβεντιαζόταν στις μεσημεριανές εκπομπές, χωρίς να με έχουν προσεγγίσει επίσημα να μου το πουν. Μέσα μου πίστευα ότι θα είμαι τελικά. Η πρόταση έγινε 2 εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα και μόλις μου το ανακοίνωσαν είπα αμ΄ςσως ναι!

Ποια ήταν η αντίδρασή του, όταν έμαθε ότι η πρώτη εμφάνισή του ”χτύπησε” 50% ακροαματικότητα; ”Ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά τόσο υψηλή ακροαματικότητα δεν την περίμενα. Επίσης, δεν περίμενα να μου πει ο Βαγγέλης Περρής, ότι η γυανίκα του ήταν μισοκοιμισμένη δίπλα του, άνοιγε τα μάτια της κάθε λίγο και λιγάκι και τον ρωτούσε: ”Βγήκε ο Τρύφωνας;” Νιώθω ότι έχω τον κόσμο δίπλα μου κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο!”

Η Ντέπυ Γκολεμά, δημοσίευσε μια κριτική που αναφερόταν σε ”χοντρά μπουτάκια και τροφαντά πισινάκια”… ”Δεν το έχω διαβάσει. Εμένα εννοούσε; (γέλια) Πάντως, σε όποιον και να απευθυνόταν το συγκεκριμένο σχόλιο, το βρίσκω άτοπο, γιατί ούτε εγώ ούτε η Μελέτη ούτε η Μπουλέ ούτε η Ηλιάδη, θέλουμε να κάνουμε καριέρα στο χορό, για να μας κρίνουν λες κι είμαστε επαγγελματίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε