Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τ. Σωτηροπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην παγκόσμια πρεμιέρα του Skyfall! Φωτογραφίες

Τ. Σωτηροπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην παγκόσμια πρεμιέρα του Skyfall! Φωτογραφίες

Το Royal Albert Hall του Λονδίνου υποδέχτηκε, το βράδυ της Τρίτης, όλους τους λαμπερούς πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής συνέχειας του πράκτορα 007

Έφτασε η ώρα για την πολυανεμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του θρυλικού James Bond, “Skyfall”! Το Royal Albert Hall του Λονδίνου υποδέχτηκε, το βράδυ της Τρίτης, όλους τους λαμπερούς πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής συνέχειας του πράκτορα 007. Ανάμεσά τους και η δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Τόνια περπάτησε στο κόκκινο χαλί, δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και φυσικά στον γοητευτικό Daniel Graig και τον Javier Bardem. H νεαρή ηθοποιός ξεχώρισε ανάμεσα στις συμπρωταγωνίστριές της Judi Dench, Naomie Harris και Berenice Marlohe με το υπέροχο φόρεμά της.

Κι επειδή θα με ρωτήσεις το φοράει, φρόντισα και έμαθα από την ειδικό του TLIFE που δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Κατσαούνη. Η fashion director λοιπόν του TLIFE μας αποκάλυψε πως το χρυσό φόρεμα της Τόνιας είναι μία δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Eddie Gavriilidi. Μάλιστα μίλησε μαζί του και εξασφάλισε όλες τις fashion λεπτομέρειες!

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες από την λαμπερή πρεμιέρα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε