Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τ. Τζάννες – Ελ. Βρεττού: Ζουν χωριστά εδώ και τέσσερις μήνες!

Σε κρίση ο γάμος του γνωστού επιχειρηματία Τίμου Τζάννες και της κομψής γυμνάστριας Έλενας Βρεττού!

Χωριστά φαίνεται πως μένουν τους τελευταίους τέσσερις μήνες ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας ειδών πολυτελείας της “ Mont Blanc” Τίμος Τζάννες και η συζυγός του Έλενα Βρεττού.

 
Ο λόγος για ένα από τα πιο γνωστά και διακριτικά ζευγάρια της high society που περνά μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις του γάμου του. Μάλιστα, το ζευγάρι στο τέλος του μήνα θα γιόρταζε τη δεύτερη επέτειο του αντ’ αυτού όμως, οι δυο τους ζουν χωριστά εδώ και 4 μήνες.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, ο επιχειρηματίας μάζεψε τα πραγματά του και έφυγε από το σπίτι τους στη Γλυφάδα, στο οποίο είχαν μετακομίσει τον τελευταίο χρόνο.
 
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το Νοέμβριο του 2008, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης σε μια σεμνή τελετή στο κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρους τον Νίκο Βήχο και την Βιργινία Πασχάλη. Ο Τ. Τζάννες ή “mister Mont Blanc” είναι γόνος της οικογένειας Τζάννες που άνοιξε το πρώτο κατάστημα με είδη καπνιστού στον Πειραιά το 1880. Οι δυο τους συναντήθηκα πριν από 12 χρόνια σε μια κοινωνική εκδήλωση και από τότε ήταν αχώριστοί.
 
Σήμερα περνούν μια πολύ δύσκολη περίοδο και οι φίλοι τους είναι αυτοί που πρασπαθούν να δημιουργήσουν “γέφυρες” επικοινωνίας αναμεσά τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε