Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα 20 στιλιστικά σφάλματα των γυναικών! Διάβασέ τα και απόφυγέ τα…

Tο tlife.gr σου αναφέρει κάποια από τα δημοφιλέστερα λάθη που συναντάς έξω και, ναι, έχουμε κάνει όλες μας.

Το ξέρω είναι απίστευτο, αλλά υπάρχουν γυναίκες που βλέπουν τα ρούχα ως ένα απλό είδος ένδυσης – απλά υποχρεωτικό! Αυτό το άρθρο δεν απευθύνεται σίγουρα σε εκείνες…

Λίγο ή πολύ ως γυναίκα που αγαπάει τα ρούχα και κατ’ επέκταση τη μόδα διαβάζεις περιοδικά, φροντίζεις να ενημερώνεσαι για τις τάσεις, ψωνίζεις όσο μπορείς και ανανεώνεσαι πρώτα από όλα για σένα. Σου αρέσει να σε κοιτάς στον καθρέφτη και το είδωλο που αντικρίζεις να είναι κάτι όμορφο και περιποιημένο. Και πίστεψε με σίγουρα θα αρέσεις και στους άλλους!

Όπως πάντα έχεις ανοίξει τη ντουλάπα σου και σκέφτεσαι, σε επίπεδο υπνωτισμού, τι να φορέσεις. Μετά από έντονη διαμάχη με τον εαυτό σου παίρνεις τη μεγάλη απόφαση. Τέλεια! Ντύνεσαι. Κοιτιέσαι στον καθρέφτη. Όλα σου φαίνονται σωστά, όπως ακριβώς τα είχες οραματιστεί αλλά κάτι δεν σου κολλάει. Υπάρχουν λοιπόν μικρά ή μεγάλα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια της ένδυσης και που θα ήταν όλα πολύ πιο ωραία εάν δεν γινόντουσαν.

Το tlife.gr σου αναφέρει κάποια από τα δημοφιλέστερα λάθη που συναντάς έξω και, ναι, τα έχουμε κάνει όλες μας. Πριν τα αναφέρω να σου πω πως μέχρι την ηλικία των 25 πολλά από αυτά δικαιολογούνται λόγω νιότης!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε