Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα 6 πιο hot trends της φετινής μόδας ανάλογα με το budget που διαθέτεις…

Τα 6 πιο hot trends της φετινής μόδας ανάλογα με το budget που διαθέτεις…

Οι πιο βασικές τάσεις της μόδας είναι εκεί έξω και σε περιμένουν. Οικονομικά, αλλά και πιο ακριβά -εξαρτάται από το budget σου- φλερτάρουν μαζί σου…

Οικονομικά, αλλά και πιο ακριβά. Ρούχα κομψά, επώνυμα και μη, κυκλοφορούν εκεί έξω και σε προκαλούν να τα κάνεις δικά σου.

Η μόδα πολλές φορές δημιουργεί μία σχέση ενοχική με τις φίλες της αφού αγγίζει αυτές τις λεπτές χορδές του ανεκπλήρωτου ονείρου. Ρούχα και αξεσουάρ που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν, να μας κάνουν να αισθανθούμε όμορφα και να μας δώσουν αυτό το συναίσθημα ανανέωσης και δυστυχώς αυτή η επιθυμία ή αλλιώς το πάθος δεν σταματάει ποτέ. Πάντα θέλεις ό,τι κι αν σου συμβαίνει στη ζωή να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά, να δοκιμάσεις και γιατί όχι να αγοράσεις κάτι καινούριο.

Ως κορίτσι που αγαπώ τα ρούχα (πολύ) θα σου πω πως αυτό το συναίσθημα του φρέσκου ρούχου που το βγάζεις από τη σακούλα, το δοκιμάζεις και το βάζεις στην κρεμάστρα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Είναι ένα στοιχείο που μπορεί να σε κάνει να κάνεις και πράγματα που πριν ψωνίσεις δεν είχες καμία διάθεση να κάνεις όπως να βγεις για ποτό, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να φλερτάρεις! Στο τέλος, η αγορά ενός καινούριου ρούχου είναι μία προσωπική υπόθεση και σε κάνει να νιώθεις πως κάνεις κάτι για εσένα… Και δεν χρειάζεται για να το νιώσεις να δώσεις μια περιουσία, με λίγα λεφτά μπορείς να αποκτήσεις τις τελευταίες λέξεις της μόδας ή αν θέλεις να δώσεις το κάτι παραπάνω ή δεν έχεις τον χρόνο να βγεις στα μαγαζιά το net-a-porter.com είναι εδώ για να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς στην πόρτα σου.

Πάμε λοιπόν φίλη μου να δούμε μαζί 6 trends, 6 τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι σε επιλογές από τα πιο οικονομικά μαγαζιά μέχρι και τους πιο ακριβούς οίκους. Σημείωσε πως τα προϊόντα Net-a-Porter.com λόγω της αποκλειστικής συνεργασίας με το TLIFE στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα “κλικ”.


/

Citizens of Humanity Κάνε “κλικ” εδώ
DKNY Κάνε “κλικ” εδώ

Cover Canyon Κάνε “κλικ” εδώ

ΤΙP: Επέλεξε τοπ μονόχρωμα και διατήρησε μία λιτή γραμμή στα αξεσουάρ και στα παπούτσια.
TIP: Αν θέλεις να μπλέξεις τα φλοράλ με το τοπ σου φρόντισε να έχουν την ίδια ύφανση.
TIP: Μέσα στο καλοκαίρι οι παντελόνες είναι πολύ πιο δροσερή επιλογή.

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε