Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τα αγαπημένα παιδιά της Δέσποινας και της Άννας! Οι άνθρωποι που τις ακολουθούν παντού

Τα αγαπημένα παιδιά της Δέσποινας και της Άννας! Οι άνθρωποι που τις ακολουθούν παντού

Τα παιδιά που ακολουθούν τις δύο τραγουδίστριες σε όλες τους τις δραστηριότητες μιλούν στο TLIFE.

Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση ή αλλιώς η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή είναι δύο από τις μεγαλύτερες star της χώρας. Οι θαυμαστές τους είναι χιλιάδες και σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στις ζωές των δύο γυναικών καθώς τις ακολουθούν σχεδόν παντού!


Το TLIFE επικοινώνησε με τα fan club των δύο τραγουδιστριών και μας αποκάλυψαν μικρά μυστικά και τις εμπειρίες που ζουν μαζί με την Δέσποινα και την Άννα όλα αυτά τα χρόνια! Παρόλο που οι κακές γλώσσες λένε ότι οι δύο τραγουδίστριες δεν έχουν καλές σχέσεις, εμείς ενώσαμε τις δύο δυνάμεις γιατί αυτό που πάντα μένει στο τέλος είναι η αγάπη για τη μουσική και η αλήθεια που εκφράζουν αυτά τα παιδιά…

Η Βάλια, ο Ευγένιος και ο Πρόδρομος είναι κάποια από τα αγαπημένα παιδιά της Δέσποινας Βανδή. Το κορίτσι της παρέας είναι η “αρχηγός” στον σχεδιασμό των δραστηριοτήτων που θα ακολουθήσουν καθώς είναι η συντονίστρια του devaqueen. Το fan club της Δέσποινας έχει μέχρι σήμερα περίπου 6.000 μέλη και κάθε μέρα γίνονται και περισσότερα.

“Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι δικό μας, σαν μια παρέα βανδικών που είχαμε δεθεί μεταξύ μας και πέρα απο την αγάπη μας για την Δέσποινα…είπαμε στην Δέσποινα την ιδέα μας της άρεσε μας είπε πως θα έχουμε την στήριξη της το ίδιο και οι συνεργάτες της και 5/5 το DeVaqueen ήταν online”, μας εξηγεί η Βάλια.

Αυτό που κάνουν είναι να δουλεύουν καθημερινά για να υπάρχει ενημέρωση και υλικό για τα μέλη. Φυσικά, προσέχουν τον τρόπο που εκφράζονται στα θέματα γιατί δεν θέλουν ούτε να  προσβάλονται μεταξύ τους αλλά και ούτε να προσβάλουν άλλους καλλιτέχνες και τις δουλειές τους.


“Το team κάνουμε στενή παρέα με τα υπόλοιπα μέλη με πολλούς γνωριζόμαστε και κανονίζουμε και πηγαίνουμε όλοι μαζί σε εμφάνισεις της Δέσποινας και κάθε φορά η βανδο-παρέα μας μεγαλώνει”, συνεχίζει η ιδια για το fan club.


Πως είναι να ακολουθείς την αγαπημένη σου star σε όλες τις εμφανίσεις της;
Βάλια: Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να ακολουθείς αυτην που θαυμαζεις και αγαπάς. Μπορεί κάποια στιγμή να κουραστείς απο τα ταξιδια όταν ειναι συνεχόμενα… αλλά οταν την βλέπεις και σου χαμογελαει και σ’αγκαλιαζει περνάνε όλα και συνεχιζεις με ακόμη περισσοτερη θέληση να είσαι όπου εμφανίζεται.
Ευγένιος: Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για να ζήσει ένας fan, συνοδεύεται από ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν έχει την ίδια τρέλα. Ξεκίνησα  απο μια  συναυλία να την βλέπω και τώρα μου είναι πολύ δύσκολο να ξέρω πως εμφανίζεται κάπου και εγώ να μην είμαι εκεί γι’ αυτό και προσπαθώ να είμαι παρόν σχεδόν σε όλες της τις εμφανίσεις . Ο ενθουσιασμός, το χτυποκάρδι και το τρεμόπαιγμα στα πόδια είναι κάτι που εγώ τουλάχιστον το νιώθω πάντα όταν ξέρω πως σε λιγότερο απο ένα λεπτό θα είναι στην σκηνή.

Πρόδρομος: Βασικά για να το κατανοήσεις όλο αυτό πρέπει να το έχεις ζήσει και εσύ ως Fan! Είναι πολύ ιδιαίτερο! Στην ουσία γίνεσαι μέρος απόλυτα αλληλένδετο με τον καλλιτέχνη και την ομάδα του! Και μάλιστα όταν υπάρχει πραγματική σχέση ανάμεσα σε καλλιτέχνη και θαυμαστή τότε πρόκειται πραγματικά για μοναδικές στιγμές!! Και αυτό συμβαίνει απόλυτα με τη Δέσποινα!


Νιώθεις ότι είναι για σένα κάτι σαν οικογένεια;
Βάλια: Ναι το νιώθω γιατί η Δέσποινα μας δίνει συμβουλές και δείχνει ενδιαφέρον όπως θα έδειχνε κάποιος κοντίνος συγγενής όταν μας συμβαίνει η μας απασχολεί κατι.Το ευχαριστώ είναι πολύ λιγο για όλα όσα κάνει για εμάς.
Ευγένιος:
Δεν νιώθω οτι είναι κάτι ..σαν.. οικογένεια, η Δέσποινα είναι οικογένεια! Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδίας μου ανήκει στην Δέσποινα, μεγάλωσα με τα τραγούδια και την φωνή της. Μπορώ να καταλάβω κάθε της βλέμμα τι σημαίνει αν είναι καλά η όχι, Ενδιαφέρεται για μας, ρωτάει πως είμαστε και σε τι φάση της ζωής μας βρισκόμαστε. Χαίρομαι όταν είναι χαρούμενη και ανησυχώ και στενοχωριέμαι όταν δεν είναι καλά. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω πως αν θελήσω πάντα θα είναι εκεί για ν’ ακούσει ότι κι αν έχω να της πω και να μου πει την γνώμη της.
Πρόδρομος: Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου! Και επειδή δεν είναι καθόλου μικρό το κομμάτι αυτό, ναι τότε μπορώ να πω ότι ανήκει στους μοναδικούς και ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής μου, όπως και η οικογένεια μου. Βέβαια και η ίδια η στάση της Δέσποινας σε κάνει να νιώθεις έτσι! Είναι λίγο σαν ..small Mama!! 

 


Ο Στράτος, η Άντα, η Βαγγελίτσα, ο Κωνσταντίνος και η Έλενα είναι η ομάδα που ακολουθεί φανατικά την Άννα Βίσση και φυσικά μέλη του fannatics.gr. Το fan club ιδρύθηκε την Πρωτοχρονιά του 2008 – η ίδια η Άννα ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την έναρξη λειτουργίας του από τη σκηνή της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της, στη Λάρνακα. Πίσω από το fan club κρύβεται μια ομάδα παιδιών – fans της ΑΕΣ (όπου ΑΕΣ = Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ!), από διάφορα μέρη του κόσμου: από την Αμερική μέχρι την Αγγλία, την Ελλάδα και την Κύπρο. Η πολύτιμη και συνεχής βοήθεια από την Άννα και την ομάδα της, ήταν πριν κιόλας απ’ τη δημιουργία του η βασική κινητήρια δύναμη, ενώ τα 8300 μέλη του το έχουν ανεβάσει από την πρώτη στιγμή στην πρώτη θέση των ελληνικών fan clubs!

Η στήριξη της Άννας ήταν πάντα παρούσα, μέσα από live links και συνεντεύξεις από συναυλίες, χειρόγραφα σημειώματα, καθώς και βιντεοσκοπημένα μηνύματα προς τους fans. Και φυσικά, η ίδια μπαίνει συχνά στο site και γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις απόψεις των fans για κάθε της βήμα!

Εδώ και τρία χρόνια, το fannatics αποτελεί μία από τις βασικότερες πηγές ειδήσεων που αφορούν την Άννα, τροφοδοτώντας το internet, τον έντυπο τύπο, καθώς και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σε Ελλάδα και Κύπρο, με αρχειακό υλικό αλλά και αποκλειστικά videos. Από το 2008 και εξής, όλα τα video clips της ΑΕΣ κυκλοφόρησαν στο internet μέσα από το επίσημο fan club της και το avfans, το επίσημο διαδυκτιακό κανάλι του fannatics στο youtube, ξεπερνώντας συνολικά τα 17.000.000 views!

Μέχρι σήμερα, έχει διοργανώσει αριθμό από events, parties και διαγωνισμούς, ενώ πάντα καταφέρνει να κάνει έντονη την παρουσία του στις συναυλίες της Άννας, τις νυχτερινές εμφανίσεις της, καθώς και διοργανώσεις βραβείων όπου έχει βρεθεί η ΑΕΣ, καταφέρνοντας πάντα να αποκομίζει θετικά σχόλια για τη στάση του απέναντι στα υπόλοιπα fan clubs, άλλων τραγουδιστών.

Συνολικά, κάθε μήνα τα page views που καταγράφονται σύμφωνα με το Google, ξεπερνούν τις 700.000, ενώ οι συνολικές δημοσιεύσεις στο forum μας αγγίζουν το μισό εκατομμύριο!

Πως είναι να ακολουθείς την αγαπημένη σου star σε όλες τις εμφανίσεις του;
Στράτος: Η Άννα στις 3-4 ώρες που διαρκούν τα shows της καταφέρνει να σου δημιουργεί πολλά και διαφορετικά συναισθήματα… Σου φτιάχνει τη διάθεση, σε ξεσηκώνει, μέσα από τα τραγούδια της σου ξυπνά αναμνήσεις που σε κάνουν να χαμογελάς ή και να μελαγχολείς και πάντα σε συγκινεί με το πάθος και την ερμηνεία της. Όταν αυτό μπορείς να το ζεις συχνά είναι υπέροχο!
Βαγγελίτσα: Το να μπορείς να ακολουθείς την ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ παντού είναι… ένα ταξίδι συναισθημάτων!!!
Άντα: Απόλαυση, είναι η πρώτη λέξη που μού’ρχεται στο μυαλό. Κάθε φορά πλημμυρίζεσαι από αγωνιώδη προσμονή, ξέροντας ότι θα ανταμειφθείς στο μέγιστο βαθμό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις από πριν, τι θα είναι αυτό το «κάτι», που θα σε κάνει να θυμάσαι για πάντα μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Κι αυτό, είναι υπέροχο.
Κωνσταντίνος: Είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα. Με κάνει να γνωρίζω πολλά πράγματα από όλη την καριέρα της Άννας, τουλάχιστον από το 1996 που την ακολουθώ τόσο πολύ. Παρακολουθώντας την από κοντά, τη γνωρίζεις πιο προσωπικά, καταλαβαίνεις πώς είναι σαν άνθρωπος. Βλέπεις τη Βίσση, αλλά ταυτόχρονα και την Άννα!
Έλενα: Είναι καθαρά επιλογή του καθενός θα έλεγα το αν θα ακολουθεί τον αγαπημένο του καλλιτέχνη σε όλες τις εμφανίσεις του. Προσωπικά τώρα που είμαι φοιτήτρια προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το χρόνο που στερήθηκα όταν ήμουν μικρή κι ακολουθώ την Άννα όσο αντέχω αλλά κυρίως όσο αντέχει η τσέπη μου!
Είναι κάτι το οποίο πραγματικά με ευχαριστεί κι είναι σίγουρα αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος διασκέδασης! Τι καλύτερο από το να τραγουδάς και να χορεύεις στους ρυθμούς της Άννας Βίσση;

Νιώθεις ότι είναι για σένα κάτι σαν οικογένεια;
Στράτος: Φαντάζομαι ότι δεν εννοείτε αν την νιώθω σαν αδερφή μου ή μάνα μου…[γέλια]
Διαθέτω πολλές ώρες της ημέρας μου για εκείνη, είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μου και ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα… Την νοιάζομαι και θέλω να είναι πάντα καλά!
Βαγγελίτσα: Είναι ήδη, πολλά χρόνια τώρα!
Άντα: Ευσεβής πόθος! Όχι,αυτό ίσως θα συνέβαινε αν ήταν αμφίδρομη αυτή η αίσθηση. Όταν όμως σκέφτομαι την Άννα, σκέφτομαι ένα πολυαγαπημένο μου πλάσμα, που το νοιάζομαι ανιδιοτελώς, που δεν με νοιάζει αν θα το μάθει ποτέ και που έχει την δύναμη να με συγκινεί με την φωνή της, είτε τραγουδάει,είτε απλά μιλάει. Κι αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα στις οικογένειες. Ούτε καν στις καλύτερες.
Κωνσταντίνος: Σίγουρα! Προσωπικά, μετά από τόσα χρόνια, έχει μπει μες στην ψυχή μου! Νιώθω ότι είναι προέκταση του εαυτού μου. Αν δεν ακούσω έστω και ένα κομμάτι της την ημέρα δεν μπορώ να αισθάνομαι ok, cool! Εξάλλου, για μένα, τα άτομα που τους έχουμε “αγάπη υπερβολική” είναι οικογένειά μας!
Έλενα:Την Άννα την ακούω από μωρό! Κι είμαι σίγουρη ότι πρώτα έμαθα να τραγουδάω τα τραγούδια της και μετά να μιλάω! Από τη στιγμή λοιπόν που μεγάλωσα μαζί της είναι δυνατόν να μην τη θεωρώ σαν οικογένειά μου;
Και κάθε φορά που τη βλέπω και της μιλάω τα ίδια συναισθήματα με κατακλύζουν! Αφενός είναι η Άννα Βίσση, μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ κι αφετέρου είναι η Αννούλα μου που με συντροφεύει από τότε που γεννήθηκα.. Πώς λοιπόν να μη νιώθω σεβασμό προς το πρόσωπό της αλλά και παράλληλα να νιώθω την ίδια οικειότητα όπως με πρόσωπα της οικογένειας μου; Και σίγουρα σημαντικό ρόλο έχει να κάνει και με τον κάθε άνθρωπο που θαυμάζει κανείς. Η Άννα όμως είναι από τους ανθρώπους που από τα πρώτα δευτερόλεπτα μαζί της θα σε κάνει να νιώσεις οικεία, όσο άγχος και αν είχες πριν της μιλήσεις, πόσο μάλλον όταν γεμίζει την καθημερινότητά σου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε