Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Tα δάκρυα της Ελένης και οι απαντήσεις του Λάτσιου!

Tα δάκρυα της Ελένης και οι απαντήσεις του Λάτσιου!

Έκλαιγε ασταμάτητα χτες μετά την εκπομπή της αλλά ο Γ.Λάτσιος  δίνει τις δικές του απαντήσεις…
-Η Ελένη στηρίζεται στην πρώην κουνιάδα της.Την έβγαλε ζωντανά στην εκπομπή της!

Με το που τελείωσε χτες η εκπομπή της Ελένης, πέταξε το ακουστικό της, κλείστηκε στο καμαρίνι της και έκλαιγε βουβά. Σύμφωνα με την Espresso λίγη ώρα μετά προσπάθησε να την παρηγορήσει η Αγλαϊα Λάτσιου (αδερφή του Γιάννη Λάτσιου), η οποία ήταν και στο κοντρόλ και σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Με τους υπόλοιπους συνεργάτες δεν άλλαξε κουβέντα για το πρόβλημά της αλλά η εικόνα της τα έλεγε όλα. 
Σήμερα είναι λίγο πιο ευδιάθετη, με πιο χαρούμενα ρούχα χωρίς μεγάλη διαφορά όμως. Τα mail που λαμβάνει από τον κόσμο είναι πολλά και όπως λέει την καλούνε σπίτι τους και τους ευχαριστεί, χωρίς να επεκταθεί περισσότερο.

Από την άλλη ο Γιάννης Λάτσιος δείχνει πιο συγκρατημένος και αποφασισμένος μιλώντας σε δημοσιογράφο της “Πρωινής Μελέτης”. Είπε πως πρέπει να ψάξουν την άλλη πλευρά, δηλαδή την Ελένη και να μη του ρίχνουν ευθύνες!

Σύντομα θα έχει το δικό του διαμέρισμα και το πιθανότερο είναι να το αποκτήσει στην ίδια περιοχή με πριν ώστε να είναι κοντά στα τρία αγγελούδια του.

Η Ελένη αν και θέλει να λέει μέσω της κουμπάρας της ότι δεν την έχει πάρει άνθρωπος-δημοσιογράφος να τη ρωτήσει για το χωρισμό, όλοι οι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται το αντίθετο. Η Ελένη είναι εξαφανισμένη από το τηλέφωνο και δεν μιλάει σε άνθρωπο.

Η Ελένη είπε πριν λίγο σε τηλεθεάτρια, ότι μπορεί να δείχνει καλύτερα αλλά δεν είναι. Κάποια στιγμή  μάλιστα, είπε ότι δεν την κρατάνε τα πόδια της και κάλεσε  την παραγωγό και  κουνιάδα της, Αγλαϊα Λάτσιου να μπει μέσα στο πλατώ!  Μήπως με αυτή την κίνηση προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα στον  Γ.Λάτσιο;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε