Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τα Fitness μυστικά της Δούκισσας Νομικού

Τα Fitness μυστικά της Δούκισσας Νομικού

Ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής της; Τι γυμναστική κάνει; Η Δούκισσα απάντησε για όλα στην Τατιάνα και την εκπομπή “Μίλα” και εμείς σου δίνουμε τις λεπτομέρεις αναλυτικά!

Τι να πει κανείς για την Δούκισσα Νομικού! Τα λόγια είναι περιττά… Το μόνο που θέλεις να γνωρίζεις είναι το πως, το τι και το γιατί ενός τέτοιου αψεγάδιαστου σώματος! Υπάρχουν μυστικά για υπέροχη σιλουέτα; Ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής της; Τι γυμναστική κάνει; Η Δούκισσα απάντησε για όλα στην Τατιάνα και την εκπομπή “Μίλα” και εμείς σου δίνουμε τις λεπτομέρεις αναλυτικά!

One secret… There’s no secret!

“Δεν υπάρχουν μυστικά. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, απλά όλοι μας πολλές φορές βαριόμαστε” λέει η Δούκισσα στην Τατιάνα και συμπληρώνει: “Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε έιναι να τρεφόμαστε σωστά, υγιεινά. Βεβαίως να κάνουμε και ατασθαλείες γιατί η στέρηση και η δίαιτα νομίζω πως φέρνει μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα”! Η ξανθιά καλλονή δίνει όμως και το δεύτερο fitness tip της! “Και το άλλο πολύ μεγάλο μυστικό είναι η γυμναστική. Δηλαδή δεν μιλάμε για μυστικά” εξηγεί…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Xtra Συμβουλές από μια… Δούκισσα

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε