Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα fitness μυστικά της Κατερίνας Στικούδη

Η πανέμορφη παρουσιάστρια μας αποκαλύπτει την αδυναμία της στα γλυκά, αλλά και τους κινδύνους που κρύβουν οι υπερβολές στη δίαιτα.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια μας αποκαλύπτει την αδυναμία της στα γλυκά, αλλά και τους κινδύνους που κρύβουν οι υπερβολές στη δίαιτα. Λατρεύει το καλό φαγητό, αλλά ξέρει να περιορίζει τον εαυτό της όταν αυτό χρειαστεί!

Ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο διαιτολόγιο;

 
Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Δηλαδή δεν είμαι υπέρ της δίαιτας, της αυστηρής δίαιτας που πάρα πολλές φορές έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτο που κάνω είναι εγώ είναι να τρώω συχνά, 5 γεύματα τη μέρα, από μια συγκεκριμένη ποσότητα που να μην υπερβαίνει το κανονικό. Την κανονική μερίδα.
 
Υπήρξες όμως μοντέλο. Δεν μπήκες ποτέ στη διαδικασία αυστηρής δίαιτας;
 
Όχι είναι λάθος. Ίσως κάποιες φορές λόγω κάποιας φωτογράφισης μπορέι για 2-3 μέρες να ήμουν αυστηρή. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την υπερβολή έχει το αντίθετο αποτέλεσμα εξασθενεί ο οργανισμός και μετά δεν μπορείς να κάνεις ούτε και τη δουλειά σου σωστά.
 
Ξέρεις υπάρχουν διάφορες δίαιτες των μοντέλων, στις οποίες οι γυναίκες δεν τρώνε σχεδόν τίποτα. Μόνο νερό.
 
Αυτό είναι καταστροφικό για τον οργανισμό. Είναι μεγάλο λάθος αυτές οι υπερβολές. Ωστόσο βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στερούμαι, γιατί γενικά μου αρέσουν όλα τα καλά φαγητά τα παχυντικά τα γλυκά οι τούρτες. Δηλαδή έχω πολλές αδυναμίες διατροφικές. Αλλά προσπαθώ, όχι μόνο για την εξωτερική εμφάνιση αλλά και για την υγεία, να μην τρώω, να τρώω όσο πιο πολύ υγιεινά.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε