Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα κομμάτια-κλειδιά που καθορίζουν το στιλ των αγαπημένων celebrities και που θα τα βρεις…

Τα κομμάτια-κλειδιά που καθορίζουν το στιλ των αγαπημένων celebrities και που θα τα βρεις…

Έχεις παρατηρήσει πως κάποια κομμάτια τα έχεις συνδεδεμένα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή στιλ ατόμου;

Έχεις παρατηρήσει πως κάποια κομμάτια τα έχεις συνδεδεμένα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή στιλ ατόμου στο μυαλό σου; Έτσι είναι. Κάποια κομμάτια χαρακτηρίζουν το ντύσιμο κάποιου γιατί απλά τα επιλέγει συχνά.

Έχεις παρατηρήσει πως όταν επιλέγεις να φορέσεις ένα ρούχο αμέσως μπαίνεις και σε ένα άλλο mood; Με δερμάτινο παντελόνι πχ. γίνεσαι λίγο πιο ροκ, με στενό midi φόρεμα πιο chic, με σακάκι πιο smart. Έτσι κάπως γίνεται κι όταν κάποια αξεσουάρ ή στιλ τα θεωρούμε χαρακτηριστικά ενός celebrity.

Πέσμου πόσες φορές έχεις πει θέλω ένα παντελόνι δερμάτινο σαν της Kate Moss; Ή ένα στενό pencil φόρεμα σαν αυτά που φοράει η Beckham; Σίγουρα πολλές, αφού καλώς ή κακώς κάποια κομμάτια είναι άμεσα συνδεδεμένα στο μυαλό μας με εικόνες είτε από επώνυμες γυναίκες είτε από γυναίκες που έχουμε δει στο δρόμο, στο bar, στη δουλειά, να περνάνε τον δρόμο… και το ντύσιμό τους ή ο τρόπος που συνδύασαν ένα ρούχο μας γεμίζει με styling ιδέες.

Έχοντας στο μυαλό 5 αγαπημένες επώνυμες – διεθνούς φήμης – που το στιλ τους έχει καταφέρει να επηρεάσει πολλές γυναίκες ανα τον κόσμο φτιάξαμε αυτό το θέμα. Τα κορίτσια της μόδας αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να σου δώσουν, ακριβώς αυτό το κομμάτι που  χαρακτηρίζει τις star και τις έχει μετατρέψει σε fashion icons. Πανεύκολα το trend είναι έτοιμο να το πάρεις είτε άμεσα με ένα “κλικ” είτε από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και να το καλωσορίσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε