Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα κουπόνια σε στέλνουν διακοπές! Μήπως τελικά υπάρχει ελπίδα ν’αφήσεις την πόλη με οικονομικές προσφορές;

Το TLIFE έκανε ένα καλοκαιρινό surf σε όλες τις προσφορές που μπορεί να σε κάνουν να το ξανασκεφτείς.

Η κατάσταση με το πορτοφόλι σου σε έχει κάνει να το σκέφτεσαι σοβαρά για τις φετινές σου διακοπές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που 6 στους 10 Έλληνες έχουν δηλώσει φέτος πως δεν σκοπεύουν να πάνε κάπου το καλοκαίρι. Το TLIFE έκανε ένα καλοκαιρινό surf σε όλες τις προσφορές που μπορεί να σε κάνουν να το ξανασκεφτείς…

Ταξίδια στο εξωτερικό, μοναδικές προσφορές μέχρι και 50% σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων και ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών. Έχουμε ξαναναφερθεί άλλωστε στις αγορές και στις υπηρεσίες μέσω κουπονιών! Η επιλογή είναι δική σου και σίγουρα είναι από τις πιο οικονομικές. Απλά και μόνο με ένα κλικ (επάνω στην προσφορά)!

Απόδραση στο Παρίσι από €79!

Τι θα έλεγες για μια νύχτα βασιλικής απόλαυσης α λα γαλλικά στο Παρίσι; Αν είναι το όνειρό σου ένα χλιδάτο δωμάτιο και ένα ποτήρι σαμπάνια (κερασμένο από το ξενοδοχείο – εσύ μάλλον πρέπει να παραγγείλεις τις φράουλες) αυτή η προσφορά σου ταιριάζει γάντι.

Κι αν τα €79 σου φαινονται και πάλι αρκετά λάβε υπόψη σου πως το δωμάτιο κοστίζει κανονικά €247 για μια διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

7 ημέρες στο Μαρόκο – 550 ευρώ

Εσύ δεν έχεις παρά να κλείσεις θέση για το εξωτικό Μαρόκο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το γραφείο. Από τα αεροπορικα, τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων με ημιδιατροφή, τις μεταφορές σου στην έρημο και τα εισιτήρια για τα διάφορα αξιοθέατα. Δεν την λες και άσχημη σαν προσφορά. Τι λες;

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε