Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα παρασκήνια του “Sex and the city 2”

Τα παρασκήνια του “Sex and the city 2”

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας έρχεται στην μεγάλη οθόνη στις 27 Μαίου. Τι λένε οι πρωταγωνίστριες;

Η Sarah Jessica Parker, η Cinthia Nixon και η Kristin Davis έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Las Vegas, για την βράβευσή τους ως το καλύτερο τηλεοπτικό κουαρτέτο. Από την αγαπημένη τετράδα έλειπε η Kim Kattrall που βρισκόταν λόγω υποχρεώσεων στο Λονδίνο.

Οι τηλεοπτικές φιλενάδες λοιπόν, αποκάλυψαν ότι η δεύτερη ταινία είναι εμπνευσμένη από τον Λώρενς της Αραβίας. Τα γυρίσματα έγιναν στην έρημο Σαχάρα. Θα απολαύσουμε τις πρωταγωνίστριες να οδηγούν τις χαρακτηριστικές καμήλες μέσα στην απέραντη άμμο της ερήμου.

Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, οι λαμπερές πρωταγωνίστριες δεν αποχωρίστηκαν λεπτό τα αγαπημένα τους τακούνια. «Περπατήσαμε αρκετή απόσταση με πολύ δυσκολία αφού τα τακούνια έμπαιναν μέσα στην άμμο. Κάθε φορά φοβόμασταν ότι θα πέσουμε σαν ντόμινο η μία πάνω στην άλλη.» δήλωσε η Kristin Davis

O σεναριογράφος του «Sex and the city 2» Michael Patric, έχει φτιάξει μιά πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, που σύμφωνα με τις πρωταγωνίστριες θα καθηλώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Οι ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα φιλοξενήσουν την πρεμιέρα της ταινίας στις 27 Μαίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε