Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα πειράγματα του Γιάννη Λάτσιου στην Ζέτα και το μονόπετρο!

Δες το video με τις “πιπεράτες” ατάκες που αντάλλαξαν…

Ατάκες που θα μείνουν και σχόλια όλο υποννοούμενα ειπώθηκαν χθες το βράδυ στο τρίτο live του “Dancing with the stars”. Ο Γιάννης Λάτσιος δεν άφησε σε ησυχία την Ζέτα Μακρυπούλια, λέγοντας της, έξυπνες ατάκες.

 
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα διαμάντια της Ζέτας και το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μόλις λοιπόν, ο Τρύφωνας Σαμαράς με την αυθορμητισμό του βρέθηκε κοντά στην παρουσιάστρια και την κριτική επιτροπή, άρχισε να μιλά για την Ζέτα και την εκθαμβωτική εμφάνισή της. Ο λόγος βέβαια, έφθασε και στα διαμάντια. Όταν η Ζέτα έδειξε το δαχτυλίδι της στον Τρύφωνα και του είπε “Κοίτα έχω και εγώ διαμάντια”, εκείνος απάντησε πως διαλέγει τα καλύτερα κοσμήματα. Τότε ήρθε και η παρέμβαση του Λάτσιου που είπε πως το δαχτυλίδι δεν το πήρε η ίδια, αλλά είναι από χέρι… Η Ζέτα βέβαια, προτίμησε να μην κάνει σχόλιο και να προχωρήσει στην κριτική του Τρύφωνα, χαρίζοντας ένα χαμόγελο.
Μετά το τέλος του show όμως η Ζέτα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του 10 με 1 και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το μονόπετρο ήταν απλά επιλογή του στυλίστα της και δεν ήταν από το …χέρι που φανταστήκαμε όλοι! “Ήταν τυχαίο είπε η Ζέτα”!  .
 
Δες το video:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε