Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Tα πιο διάσημα διαζύγια του 2010!

Σε όλους έδιναν την εντύπωση πως ήταν ευτυχισμένοι. Και ξαφνικά ανακοινώνουν το διαζύγιό τους. Δες τα διαζύγια που προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη στο κοινό.

To 2010 ήταν μία χρονιά με πολλύς γάμους και ακόμη περισσότερα διαζύγια. Είδαμε πολλά διάσημα ζευγάρια τα οποία έδιναν την εντύπωση πως είναι τρισευτυχισμένα, να πηγαίνουν στον δικηγόρο τους και να ζητάνε διαζύγιο. Ας τα θυμηθούμε…

Η Courtney Fox και ο David Arquette παντρεύτηκαν το 1999 και ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, φέτος τον Οκτώβριο. Μετά τον χωρισμό τους ο David παραδέχτηκε πως την είχε απατήσει με μία σερβιτόρα.

Η Eva Longoria και ο Τony Parker παντρεύτηκαν το 2007. Φέτος υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο. Η Εva βρήκε στο κινητό του μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από άλλη γυναίκα.

H Avril Lavigne και ο Deryck Whibley παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν το 2009. Ωστόσο τα ξαναβρήκαν, έκαναν ο ένας tattoo το όνομα του άλλου και τελικά χώρισαν οριστικά τον Νοέμβριο. Η Avril πλέον βγαίνει με τον Brody Jenner.

O Charlie Sheen και η Brooke Mueller οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2008, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου το Νοέμβριο.

H Halle Berry και ο Gabriel Aubry ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2005 και τελικά κατέληξαν να κάνουν ένα παιδί. Ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να χωρίσουν τον Απρίλιο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε