Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα πιο μοδάτα coffee table books! Σελίδες γεμάτες εικόνες που θα ακονίσουν κι άλλο την αισθητική σου…

Τα πιο μοδάτα coffee table books! Σελίδες γεμάτες εικόνες που θα ακονίσουν κι άλλο την αισθητική σου…

Είναι η τέλεια επιλογή για να κοσμήσεις το σαλόνι σου δίνοντας μία fashion πινελιά στο τραπέζι του καφέ ή στη βιβλιοθήκη σου. Στοιχείο που θα δώσει μια πολύ chic και θηλυκή διάθεση στο χώρο σου.

Όπως σε όλα τα κορίτσια που αγαπούν την μόδα και τις σπουδαίες προσωπικότητες πίσω από αυτήν ή έστω τα περισσότερα κορίτσια τέλος πάντων, σίγουρα σου αρέσουν τα coffee table books. Τα βιβλία αυτά παραπέμπουν περισσότερο σε εγκυκλοπαίδειες παρά σε βιβλία αφού είναι πολύ μεγάλα και ογκώδη και σίγουρα πολύ δίσχρηστα στο να τα τα κουβαλήσεις έξω μαζί σου.

Παρ’ όλα αυτά είναι η τέλεια επιλογή για να κοσμήσεις το σαλόνι σου δίνοντας μία fashion πινελιά στο τραπέζι του καφέ ή στη βιβλιοθήκη σου. Στοιχείο που σου το υπογράφω θα δώσει μια πολύ chic και θηλυκή διάθεση στο χώρο σου. Και για να σου δώσω ακόμη μία ιδέα, αποτελούν και ένα πολύ πρωτότυπο και μοδάτο δώρο που μπορείς να προσφέρεις, ιδιαίτερα τώρα, που πλησιάζουν οι γιορτές.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα πιο στιλάτα και fashion coffee table books για να είσαι απόλυτα ενημερωμένη και να πάρεις μία γευσή από τις λαμπερές σελίδες τους.

American Dior

To βιβλίο American Dior του εκδοτικού οίκου Assouline είναι συλλεκτικό αφού υπάρχουν μόνο 100 κομμάτια και παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πως κατάφερε ο Christian Dior να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο και να ντύσει κάποιες από τις σπουδαιότερες γυναίκες της εποχής όπως η Grace Kelly και η Merilyn Monroe.

Δες περισσότερες προτάσεις για coffee table βιβλία στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε