Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα πλεκτά αξεσουάρ είναι hot και η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις ένα μόνη σου…

Τα πλεκτά αξεσουάρ είναι hot και η Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις ένα μόνη σου…

Μην το πολυσκέφτεσαι. Εκτόνωσε την ενέργειά σου, τα νεύρα σου, το στρες σου φτιάχνοντας αξεσουάρ και το μόνο που θα έχεις είναι κέρδος. Και έξτρα πόντους στιλ!

Η Πόπη Αναστούλη αγαπημένη φίλη του TLIFE κάθε εβδομάδα μας δίνει πολλά έξυπνα tips και χαράζει το δρόμο που θα μας κάνει experts στην κατασκευή αξεσουάρ. Από μικρές πολλές από εμάς περνούσαν το χρόνο τους παίζοντας με τις κλωστές και τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουν το κρυφό αυτό ταλέντο όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά for fashion sake.

Αν έχεις πολύχρωμες κλωστές στο σπίτι σου, χρυσή χοντρή κλωστή ή ακόμη και κορδόνι τότε είσαι έτοιμη να δώσεις extra πόντους στα χέρια σου. Φέτος η μόδα θέλει να φοράμε πολλά κατά προτίμηση χρυσά βραχιόλια που να φτάνουν μέχρι και τους αγκώνες. Σου προτείνω λοιπόν να φανείς έξυπνο κορίτσι και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα κάνοντας πολλά μικρά – μοναδικά – δώρα στον εαυτό σου.

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να φτιάξεις ένα βραχιόλι που το λιγότερο που θα σου προσφέρει είναι στιλ. Για να δεις τα βήματα κάνε κλικ εδώ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε