Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά τους πέρασαν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες!

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά τους πέρασαν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες!

Δες όλες τις celebrities που έγιναν μανούλες το 2012…

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τις φωνούλες των μωρών τους στο σπίτι πέρασαν οι διάσημες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Οι celebrities που έγιναν για πρώτη φορά μανούλες μέσα στο 2012 είχαν ένα λόγο παραπάνω να είναι ενθουσιασμένες με τις φετινές γιορτές.
 
Χαρούμενες και χαμογελαστές όλες οι διάσημες κυρίες πήραν στην αγκαλιά τα μωράκια τους και ένιωσαν λίγη από τη μαγεία των γιορτών. Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν, άλλωστε, γι’ αυτές πολύ ξεχωριστά αφού αυτή τη χρονιά πήραν το πιο ουσιαστικό δώρο.
 
Η Καλομοίρα, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Αγγελική Λάμπρη, η Φωτεινή Δάρρα και η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μερικά από τα ονόματα της λίστας με τις διάσημες μανούλες του 2012.
 
Πάμε να δούμε, όμως, όλες τις celebrities που γιόρτασαν χθες μαζί με τα παιδάκια τους…
 
Καλομοίρα
 
Πρώτη στη λίστα με τις διάσημες μανούλες είναι η Καλομοίρα, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες (στις 14 Δεκέμβρη) έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και περίμεναν με ανυπομονησία τις φετινές γιορτές με τα μωράκια τους.
 
Μαριέττα Χρουσαλά
 
Στις 24 του Οκτώβρη η όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας είδαν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα τους να γίνεται πραγματικότητα. Οι δυο τους με μεγάλη συγκίνηση καλωσόρισαν στην οικογένεια την κορούλα τους, που έχει γίνει και η βασική τους προτεραιότητα. Έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά και για τους δυο, αφού τα πέρασαν αγκαλιά με την μικρή τους πριγκίπισσα.
 

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ CELEBRITIES ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ 2012

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε