Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα ψώνια της Ελένης Μενεγάκη πριν φύγει για Κυλλήνη!

Η όμορφη παρουσιάστρια, λίγο πριν φύγει με την εκπομπή της, απόλαυσε την αγαπημένη της συνήθεια ενώ έστειλε και μία επιστολή έκπληξη!

Ο πρώτος σταθμός του “Καφέ με την Ελένη” φέτος ήταν  η Κυλλήνη. Η Ελένη Μενεγάκη πήρε την ομάδα της και έφυγαν όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο. Επόμενος προορισμός τους είναι η όμορφη Θεσσαλονίκη!

Η εκπομπή θα βγει στο αέρα 7-8 Ιουνίου από το “Μακεδονία Παλλάς” και 9,10,11 από το “Porto Carras”, που βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις αποδράσεις αυτές γιατί έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την δουλειά με την χαλάρωση.

Άλλη μία συνήθεια που απολαμβάνει είναι τα ψώνια και γι’αυτό φρόντισε λίγο πριν εγκαταλείψει την Αθήνα, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, να κάνει μία βόλτα στα μαγαζιά της Κηφισιάς. Ελάχιστα βαμμένη, φορώντας ένα απλό τζιν φόρεμα και παντοφλάκια, έκανε τις απαραίτητες αγορές στην αγαπημένη της περιοχή.

Το περιοδικό δημοσιεύει μάλιστα και μία επιστολή της παρουσιάστριας, όπως ζήτησε η ίδια, για να επανορθώσει για την δημοσίευση φωτογραφιών του γιου της Άγγελου χωρίς μωσαϊκό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε