Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα χίλια πρόσωπα της Marilyn! Οι celebrities που δανείζονται λίγη από τη λάμψη της απόλυτης ξανθιάς…

Τα χίλια πρόσωπα της Marilyn! Οι celebrities που δανείζονται λίγη από τη λάμψη της απόλυτης ξανθιάς…

Ποτέ καμία άλλη ηθοποιός στον κόσμο δεν ενέπνευσε τόσο πολύ, δεν έγινε τόσο έντονο πρότυπο και αντικείμενο συζήτησης, φωτογράφησης, κινηματογράφησης!

Η επέτειος των 50 χρόνων από το θάνατό της δίνει αφορμή για δεκάδες άρθρα, αφιερώματα και τηλεοπτικά προγράμματα! Η Marilyn είναι πάντα ζωντανή και εμπνέει με τον αέρα και το ταλέντο της τον κόσμο της showbiz.

To 2012 της ανήκει δικαιωματικά, αφού μέσα στο χρόνο αυτό αναμένονται το λιγότερο δύο κινηματογραφικές παραγωγές και δεκάδες events! Ακόμη και το Φεστιβάλ των Καννών αφιέρωσε τη φετινή του απονομή στην πανέμορφη Αμερικανή. “Η Marilyn παραμένει μια εμβληματική εικόνα του παγκόσμιου κινηματογράφου, μια αιώνια φιγούρα, της οποίας η χάρη, το μυστήριο και η σαγηνευτική δύναμη παραμένει ανέπαφη ακόμη κι σήμερα” ανέφεραν οι υπέυθυνοι του φεστιβάλ τον περασμένο Μάιο!

Σήμερα 5 Αυγούστου, συμπληρώνονται 50 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή από υπερβολική χρήση βαρβιτουρικών και εμείς βρίσκουμε ευκαιρία να την μνηνονεύσουμε…

Ποτέ καμία άλλη ηθοποιός στον κόσμο δεν ενέπνευσε τόσο πολύ, δεν έγινε τόσο έντονο πρότυπο και αντικείμενο συζήτησης, φωτογράφησης, κινηματογράφησης! Από τον θάνατό της μέχρι σήμερα δεκάδες διάσημες θέλησαν να πάρουν λίγη λάμψη από την Marilyn! Εμείς συγκεντρώσαμε τις περισσότερες από αυτές και σου τις παρουσιάζουμε στο παρακάτω επετειακό άλμπουμ…

Δες ολες τις διάσημες που υποδύθηκαν την Monroe

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε