Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τάμτα – Μ. Συνατσάκη: Γιατί πήγαν στο μαιευτήριο; Φωτογραφίες

Τάμτα – Μ. Συνατσάκη: Γιατί πήγαν στο μαιευτήριο; Φωτογραφίες

Δες γιατί βρέθηκαν εκεί οι δυο celebrities…

Στην μεγάλη εκστρατεία για την αντισύλληψη “Διάλεξε Στάση: Αντισύλληψη ή Ανασφάλεια;” που τελεί υπό την αιγίδα της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Αριστείδη Αντσακλή, συμμετέχουν ως πρέσβειρες η Τάμτα και η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz δείχνουν και έμπρακτα τη στήριξή τους σε αυτήν την πρωτοβουλία και βρέθηκαν μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς στο μαιευτήριο Αλεξάνδρα. Οι τρεις γυναίκες προσπαθούν να τονίσουν τη σημασία της ενημέρωσης και να παροτρύνουν όλα τα έφηβα κορίτσια και τις νέες γυναίκες να συμμετέχουν σε αυτόν το μοναδικό σκοπό.

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης είναι μια παγκόσμια καμπάνια με όραμα έναν κόσμο όπου κάθε εγκυμοσύνη είναι επιθυμητή. Η αποστολή της είναι να βελτιώσει την ενημέρωση σχετικά με την αντισύλληψη για να βοηθήσει τους νέους να παίρνουν υπεύθυνες αποφάσεις για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική τους υγεία.

 

Στην Ελλάδα φέτος η ΠΗΑ θα εορταστεί με συναυλία στις 26 Σεπτέμβρη στο Μall Athens στο Μαρούσι, στις 18:30. Θα τραγουδήσει η Τάμτα με τους Cabin 54 και ένα συγκρότημα έκπληξη. Τη συναυλία θα παρουσιάσουν η Μαίρη Συνατσάκη και η Άννα Πρέλεβιτς.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε