Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τάμτα: Θα τρελαινόμουν αν μου έλεγε η κόρη μου ότι περιμένει παιδί! Ακόμα και προφυλακτικά της αγόρασα

Δες φωτογραφίες…

Η Τάμτα, μια κοπέλα που στα 15 της έγινε μητέρα, στα 21 της, ήλθε παράνομα στην Ελλάδα, χωρισμένη με ένα παιδί, ύστερα από τη συμμετοχή της στο Super Idol, μπορεί να μην νίκησε αλλά έλαμψε το άστρο της. Η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει λοιπόν, για το περιοδικό In Style με φθινοπωρινή διάθεση και Look και μιλάει για όλα.

Όταν έφυγε από τη Γεωργία και ήρθε στην Ελλάδα

”Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να έρθω μόνιμα στη Ελλάδα, αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα στη Γεωργία και ήθελα λίγο να ξεχαστώ. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, ήταν δύσκολο να γυρίσω πίσω. Στη χώρα μου, όταν χωρίζει μια γυναίκα, δεν την αφήνουν εύκολα ήσυχη.”

Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε στα 17-18 της

”Για μένα μέχρι τότε η μόδα ήταν κάτι με το οποίο ασχολούνταν η μαμά μου. Της άρεσε πολύ να ράβει. Τα περισσότερα ρούχα μου, μου τα έφτιαχνε εκείνη. Θυμάμαι έφταναν στα χέρια της περιοδικά Burda και από εκεί εμπνεόταν και μου έραβε διάφορα. Είχε την τρέλα μάλιστα να είμαι πάντα διαφορετική από τα άλλα παιδάκια, από τα μαλλιά μέχρι το ντύσιμο, έτσι κι εγώ, ακόμα κι όταν έπαιρνα ένα ζευγάρι αθλητικά που ήταν αυτά που θα φορούσαν όλες οι φίλες μου, πάντα κάτι θα άλλαζα, θα έβαζα ας πούμε κίτρινα φλούο κορδόνια.”

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε