Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΤΑΣΕΙΣ Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-2012: Τι θα φορέσουμε τη νέα σεζόν; Πάρε μια γεύση…

Μπορεί ακόμα και να μην έχεις φύγει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά σαν κορίτσι που ενημερώνεται θέλεις να ξέρεις τι θα φορεθεί το χειμώνα.

Μπορεί ακόμα και να μην έχεις φύγει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές αλλά σαν κορίτσι που ενημερώνεται, σίγουρα έχεις δει πως όλα τα περιοδικά μόδας αναφέρονται στις φθινοπωρινές/χειμερινές collection με ανατριχιάστικες λεπτομέρειες. Από το τι θα φορεθεί μέχρι το πως να το συνδυάσεις.

Το tlife.gr δεν θα προτρέξει τόσο πολύ. Θα σου κάνει μια εισαγωγή για το ποιές είναι οι τάσεις που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και σιγά σιγά θα σου αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε ο χειμώνας και το πρώτο δροσερό αεράκι να σε βρουν πανέτοιμη!

Ρούχα θηλυκά με έντονο χαρακτηριστικό τους την κομψότητα! Χρώματα έντονα, που μπλέκονται μεταξύ τους φορεμένα με ζώνες στη μέση. Κοψίματα έντονα και σκισίματα στις μακριές φούστες. Βινίλ cocktail dresses. Χρυσές ζώνες και κουμπιά. Καπέλα. Γάντια. Γούνες. Παλτό. Κι ένας αέρας έντονης 60s θηλυκότητας να αφήνεται στο πέρασμά τους.

Στοιχεία που σε προδιαθέτουν να θέλεις να ντυθείς… γυναίκα! Το εντυπωσιακό είναι πως φέτος τα ρούχα  είναι και πρακτικά που σημαίνει πως μπορούν να φορεθούν και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Έντονα Χρώματα

Από αριστερά: Gucci, Givenchy, Yves Saint Laurent

Τα έντονα χρώματα συνήθως τα έχουμε συνδεδεμένα στο μυαλό μας με το Καλοκαίρι. Ευτυχώς θα συνεχίσουμε να τα φοράμε και τον Χειμώνα. Με τη μόνη διαφορά πως τα  υφάσματα πρέπει να είναι καλύτερα, πιο χοντρά ανδεικνύοντας τη γυναικεία μας πλευρά.

Eμπριμέ και γεωμετρικά σχέδια

Από αριστερά: Dries van Noten, Just Cavalli, Mary Katrantzou

Ο χειμώνας επιβάλει και πάλι τα εμπριμέ και τα γεωμετρικά σχέδια. Αυτήν τη φορά όμως το ενδιαφέρον σε αυτά τα δύο trends είναι πως μπορείς να τα μπλέξεις μεταξύ τους δημιουργώντας έντονες και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε