Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η μέλουσα γυναίκα του Νικόλαου!

Η γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας.

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα βρίσκονται ήδη στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού όπου στις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο παραμυθένιος γάμος τους. Ο κόσμος των Σπετσών τους έχει υποδεχτεί με μεγάλη θέρμη, άλλωστε είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα του καλοκαιριού που θα στρέψει την προσοχή των διεθνών μέσων στην χώρα μας.΄

Η γνωριμία και ο αρραβώνας

Η Τατιάνα και ο Νικόλαος γνωρίστηκαν το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και από εκείνη την ημέρα είναι σχεδόν αχώριστοι. Ζουν μόνιμα στο Λονδίνο αλλά ταξιδεύουν πολύ συχνά καθώς είναι κάτι που λατρεύουν και οι δύο.

Ο αρραβώνας τους ήταν μία μεγάλη έκπληξη και έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Εκεί που οι κοσμικοί του Λονδίνου – και όχι μόνο – θα περίμεναν να ακούσουν τα νέα από τα χειμερινά θέρετρα της Ελβετίας, της Γαλλίας, και της Ιταλίας, η είδηση τελικά βγήκε από την Ελλάδα και από το Πόρτο Χέλι, όπου βρέθηκε τις ημέρες των εορτών η βασιλική οικογένεια!

Στον αρραβώνα παρόντες εκτός από τον Νικόλαο και την Τατιάνα, ήταν η ‘Αννα Μαρία και ο Κωνσταντίνος αλλά και τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας. Αμέσως όμως έγινε γνωστή στους φίλους της οικογένειας αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό τους κύκλο.

Η πρόταση γάμου

Η πρόταση συνοδεύτηκε από ένα δαχτυλίδι, οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Νικολάου. Την έβαλα στο καΐκι της μητέρας μου και πήγαμε μια μικρή κρουαζιέρα. Δεν ήθελα να ψυλλιαστεί τι πήγα να κάνω και είχε δει κάτι μικρές αλλαγές που είχαν γίνει στο καΐκι επάνω και τις κοίταζε. Της λέω “έλα να σου δείξω λίγο στην πλώρη μια μικρή διαφορά που έχει γίνει” και εκεί έσκυψα και της έκανα την πρόταση και μου λέει “τι κάνεις εκεί κάτω; Σε ένα γόνατο γονάτισα, γιατί, εάν ήταν και στα δύο, θα ήταν σαν να προσευχόμουν… Δεν είχε καταλάβει τίποτα“, είχε δηλώσει ο Νικόλαος σε πλαιότερη συνέντευξή του για το πως έγινε η πρόταση.

“Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ακούγεται λίγο “χαζό” μετά από επτά χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά σοκαρίστηκα. Ο Νικόλας έκλαψε…“, είχε αποκαλύψει η Τατιάνα στην ίδια συνέντευξη. Από την ημέρα εκείνη το δαχτυλίδι αυτό κοσμεί το χέρι της Τατιάνας και πρόκειται για ένα κόσμημα αμύθητης αξίας, αφού το ζαφείρι ανήκει στην οικογένεια της Άννας – Μαρίας.

Το προφίλ της νύφης

Η Τατιάνα και ο Νικόλας είναι πολύ ερωτευμένοι και είναι προφανές σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. “Η ομορφιά της με γοήτευσε και μετά ο χαρακτήρας της, έχουμε δεθεί πάρα πολύ και ταιριάζουμε πολύ“, έχει δηλώσει ο Νικόλαος.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 8 χρόνια και η Αμερικανίδα κούκλα είναι μονίμως στο πλευρό του αγαπημένου της. Μάλιστα πήρε την απόφαση να μάθει ελληνικά, που είναι η μητρική γλώσσα του μέλλοντα συζύγου της, πράγμα που ενθουσίασε την τέως βασιλική οικογένεια, η οποία εκτιμάει ιδιαίτερα την Τατιάνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε