Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τελέστηκε ο πριγκιπικός γάμος στο Μονακό – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου με την Σαρλίν Γουίτστοκ

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η Νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια της κολύμβησης Σαρλίν Γουίτστοκ ενώθηκαν σήμερα με τα ιερά δεσμά του γάμου σε τελετή που έγινε στο πριγκιπικό παλάτι του Μονακό.

Μετά τους όρκους που αντάλλαξε με τον 53χρονο Αλβέρτο, η 33χρονη πήρε τον τίτλο της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό.

Τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού τέλεσε σήμερα ο πρόεδρος του Κρατικού Συμβουλίου Φιλίπ Ναρμίνο στην Αίθουσα του Θρόνου του παλατιού, ενώ αύριο θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος.

Περίπου 90 προσκεκλημένοι παρακολούθησαν από κοντά το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους στον πρώτο πριγκιπικό γάμο που γίνεται στο Μονακό μετά το γάμο του πρίγκιπα Ρενιέ με την θρυλική ηθοποιό Γκρέις Κέλι το 1956.

Ο γάμος μεταδόθηκε απευθείας από γιγαντοοθόνες σε όλη τη χώρα.

 
Για τη μέρα του γάμου το ζευγάρι έχει επιλέξει να μετακινηθεί με μια Lexus LS 600h L, ένα μοντέλο αυτοκινήτου αποκλειστικά σχεδιασμένο για αυτούς. Το μενού ετοιμάζεται από τον Γάλλο σεφ Alain Ducasse και όλα τα λαχανικά θα είναι από το κτήμα βιολογικής καλλιέργειας του Αλβέρτου και η σαμπάνια θα είναι “Perrier-Jouet”.

 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στο πριγκιπάτο θα φιλοξενηθούν διαφόρων ειδών εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία του απλού κόσμου που αναμένεται να συρρεύσει στην περιοχή, με αποκορύφωμα το υπερθέαμα “Ηχος και Φως” στο λιμάνι, υπό την επίβλεψη του Jean Michel Jarre.
Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, οι δυο τους θα πάνε στη Νότιο Αφρική, σε ένα από τα διάσημα και πολυτελή ξενοδοχεία στην Umhlanga. Το εν λόγω ξενοδοχείο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, απέχει 20 λεπτά από το Durban, πόλη στην οποία η μέλλουσα πριγκίπισσα μετακόμισε όταν ήταν 17 ετών, προκειμένου να προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


 

                                                   
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε