Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελικά, και οι celebrities προτιμούν το μπικίνι. Εσύ;

Αγαπημένο καλοκαιρινό θέμα, αλλά και θέαμα. Oι celebrities με μαγιό… Μια καλή ευκαιρία για σχόλια και μια καλή αφορμή για στιλιστική έμπνευση!

Το μυαλό σου ταξιδεύει στο μαγιό σου. Ανυπομονείς να το βάλεις και να τρέξεις σε μια παραλία, να μαυρίσεις και να απολαύσεις τη μυρωδιά του αντιηλιακού! Η ζέστη είναι σχεδόν ανυπόφορη και η Κυριακή στην πόλη δεν είναι καλή ιδέα. Πριν ντυθείς και φύγεις λοιπόν για παραλία ρίξε μια ματιά στις επώνυμες επιλογές.

Οι πρώτες που υιοθετούν τις τάσεις είναι φυσικά οι celebrities. Αυτές και συγκεντώσαμε, να δεις, να σχολιάσεις, να πάρεις ιδέες και …να βουτήξεις στον κόσμο του μπικίνι!

H Έλλη Κοκκίνου επέλεξε λευκό μπικίνι με χρυσές λεπτομέρειες και statement στρογγυλά γυαλιά που έχουν πολύ πλατύ βραχίονα. Το λευκό μαγιό τονίζει πάντα την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Η Φαίη Σκορδά μαζί με τον γιο της επισκέπτεται την παραλία του Αστέρα φορώντας ροζ μπαλαρίνες και πράσινο μπικίνι. Η Ελεονώρα Μελέτη συνδυάζει μαύρο κάτω μέρος με ασπρόμαυρο από πάνω σε παραλία της Αίγινας.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε