Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θ.Αδαμόπουλος: “Ο θάνατος της κόρης μου άλλαξε τη ζωή μου”

Ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή του.

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος εξηγεί πως στιγμάτισε την ζωή του ο θάνατος της κόρης του. Η 22χρονη Χριστίνα έχασε την ζωή της πριν από 6 χρόνια σε τροχαίο ατύχημα.

“Ο θάνατος της κόρης μου με έκανε να αναθεωρήσω τον τρόπο που έβλεπα τον κόσμο”, δηλώνει ο 60χρονος Κοινοτάρχης του Πικερμίου. 

“Ήθελα να δουλεύω -αν ήταν δυνατόν 20 ώρες το 24ωρο- για να είναι το μυαλό μου αλλού. Δεν είχα και δεν έχω καμία φιλοδοξία σε σχέση με την πολιτική. Εμένα η ζωή μου ήταν προδιαγεγραμένη με έναν συγκεκριμένο τρόπο και γύρισε τούμπα”, συνεχίζει ο ίδιος στο περιοδικό “People”.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να δωρίσει το ισόγειο της μεζονέτας που έχτιζε για τις κόρες του για να γίνει κοινοτικό νηπιαγωγείο, τα λειτουργηκά έξοδα του οποίου πληρώνει ο ίδιος. “Αυτό το νηπιαγωγείο είναι όλη η χαρά του κόσμου”, υποστηρίζει.

Όσον αφορά τον γάμο του με την παρουσιάστρια του Super Star, ο Θανάσης Αδαμόπουλος αναφέρει πως η Χριστίνα Λαμπίρη του άλλαξε την ζωή. “Αν δεν ήταν η Χριστίνα δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με την Χριστίνα,  ο Θεός να μας έχει καλά, να έχουμε υγεία και να είμαστε ευτυχισμένοι”, εξηγεί ο κύριος Αδαμόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε