Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θ. Ιωαννίδης στο TLIFE για την Μπάρμπα, τις Κούκλες και τη διεθνή καριέρα!

Ο Θεοχάρης μιλάει στο TLIFE για τον ρόλο του στη τηλεοπτική σειρά ”Κούκλες”, για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση της Βάνας Μπάρμπα και για πολλά ακόμη…

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επρόκειτο να παίξει στη θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει η Βάνα Μπάρμπα, ”50 χρόνια έρωτας”. Ωστόσο απέσυρε τη συμμετοχή του. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του και μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

”Δεν μπορούσα να είμαι εντάξει όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου στις πρόβες. Δεν μπορούσα να είμαι στις πρόβες λόγω φόρτου εργασίας. Έμπλεξα με τα επαγγελματικά μου λόγω της συμμετοχής μου στο show του Mega Just the two of us, αλλά και για τα γυρίσματα στις Κούκλες. Οπότε ήρθε λίγο τούμπα το πρόγραμμά μου, γιατί ήταν πράγματα που είχα κλείσει πριν από τη παράσταση και αναγκάστηκα να την αφήσω”, δηλώνει.

Στην ερώτησή μας για το πώς αντέδρασε η Βάνα Μπάρμπα με αυτή του την απόφαση απαντά: ”Επαγγελματίες είμαστε και τα συζητάμε αυτά τα πράγματα. Όλα καλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Εγώ με την κυρία Μπάρμπα μιλάω και είναι όλα μια χαρά. Την ξέρω και προσωπικά”.

Ο ηθοποιός μας μιλάει και για την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σίριαλ του Mega ”Κούκλες”. ”Ο ρόλος μου είναι κόντρα σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι σχετικά μικρή η συμμετοχή μου αλλά θέλησα πολύ να το κάνω για δύο λόγους: Πρώτον λόγω του ότι τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης τον οποίο και θεωρώ εκπληκτικό σκηνοθέτη και φίλο και δεύτερον λόγω της Ράνιας Σχίζα με την οποία έχω ξανασυνεργαστεί στους γείτονες και έχω ως επί το πλήστον με εκείνη γυρίσματα. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι ο ρόλος είναι τελείως διαφορετικός απ’ό,τι έχω κάνει. Μου θύμησε λίγο Uber Everett και η προσωπικότητα του χαρακτήρα που υποδύομαι διαφέρει πολύ από τους ρόλους που έχω παίξει. Επίσης το κλίμα στα γυρίσματα είναι πάρα πολύ καλό”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε