Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέπας: Πρεμιέρα με δύο παραστάσεις! Φωτογραφίες

Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέπας: Πρεμιέρα με δύο παραστάσεις! Φωτογραφίες

Το TLIFE βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέπας θα μας κρατήσουν συντροφιά και αυτό το χειμώνα μέσα από τις δύο θεατρικές τους παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. “Άντρες έτοιμοι για όλα” και “Βαλ’τον υπουργό στην πρίζα” είναι τα έργα που αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό με το εκλεκτό τους cast. Το TLIFE βρέθηκε στην παρουσίαση των παραστάσεων για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και τους συντελεστές!

ΒΑΛ’ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ

Μια κωμωδία για έναν κόσμο που φροντίζει – με εγκληματικό κάποιες φορές τρόπο- να κρατάει τα προσχήματα και να μην κάνει τίποτα σε μια στιγμή που επιτέλους κάποιοι πρέπει να μπουν στην πρίζα για να γίνει κάτι.

Εφτά γελοίοι χαρακτήρες – η σύζυγος του πρωθυπουργού (Χρυσούλα Διαβάτη), η ερωμένη του, μια Ινδή πριγκίπισσα (Σοφία Μουτίδου), η κόρη του (Βάσω Λασκαράκη), ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος), ο κουτοπόνηρος Ινδός υπηρέτης του (Μιχάλης Ρέππας), ο υπουργός Αμύνης (Χάρης Γρηγορόπουλος) και ο γραμματέας του (Φώτης Σπύρος) – κάνουν τα πάντα για να συντηρήσουν τις σκουριασμένες δομές. Και όλο αυτό το ένοχο παρασκήνιο το φορτώνουν στην πλάτη ενός αθώου υδραυλικού (Δημήτρης Λέκκος).  Η πρεμιέρα είναι στις 12 Οκτωβρίου στο θέατρο Πειραιώς 131.

ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Το remake της γνωστής κωμωδίας “Full Monty”, όπου πέντε άνεργοι άντρες αποφασίζουν να κάνουν στριπτίζ για να βγάλουν λεφτά.

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος. Η πρεμιέρα είναι στις 12 Οκτωβρίου στο θέατρο Λαμπέτη.

Δες όλες τις φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε