Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Θ. Πάτρας: Νιώθω εξαιρετικά που συνεργάζομαι με τον Γρηγόρη και την Νάντια!

Μιλά για για τη σχέση του με την Νάντια, τη φιλία του με τον Γρηγόρη και το πώς είναι να δουλεύεις με τους φίλους σου.

O Θανάσης Πάτρας που κάθε πρωί μας λέει, παρέα με την Νάντια Μπουλέ, ”Elatte”, σε συνέντευξη που έδωσε στην ”Espresso”, μίλησε για τη σχέση του με εκείνη, τη φιλία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το πώς είναι να δουλεύεις με τους φίλους σου.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να συμμετάσχει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη

”Το μόνο που έχω συζητήσει με το κανάλι είναι το ”Elatte” και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι, όταν τελειώσουμε, να έχουμε καταφέρει να πάμε καλά. Όσο για μια συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, σαφώς και θα ήταν ιδιαιτέρως τιμητική για μένα και μεγάλη εμπειρία, αλλά το κανάλι είναι αυτό που θα το αποφασίσει.”

Επαγγελματικά βρίσκεται με φίλους του

”Νιώθω εξαιρετικά και το δηλώνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Με τον Γρηγόρη κάνουμε δύο χρόνια ραδιόφωνο και νομίζω ότι γίναμε και καλύτεροι φίλοι μέσα από τη συνεργασία μας. Χαίρομαι πολύ που τον γνώρισα γιατί είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, χιούμορ, θυμάται από πού ξεκίνησε και πού βρίσκεται. Μαζί του δεν πλήττεις ποτέ και πουθενά.

Με την Νάντια είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί το ίδιο. Είμαστε δυο άνθρωποι με πολλά κοινά και πολλές διαφορές, όπως άλλωστε είμαστε όλοι, και έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό, να επαληθεύουμε τις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας.”

Διάβασε περισσότερα στο Tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε