Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

THE NEON TREND! Ή αλλιώς φλούο: Η τάση που ξεχωρίζει! Πως να τη φορέσεις και τι να προσέξεις…

THE NEON TREND! Ή αλλιώς φλούο: Η τάση που ξεχωρίζει! Πως να τη φορέσεις και τι να προσέξεις…

Θέλεις να ξεχωρίζεις από μακριά; Σου αρέσουν τα έντονα χρώματα; Τότε αυτή η τάση σου ταιριάζει γάντι!

Υπάρχουν πολλές τάσεις της μόδας: άλλες πιο εφήμερες κι άλλες με διαχρονικό χαρακτήρα. Στην πρώτη κατηγορία λοιπόν ανήκει το φλούο, αυτή η φωτεινή απόχρωση που παραπέμπει στα μαρκαδοράκια που έχουμε ώστε να υπογραμίζουμε πράγματα που θέλουμε να μας τραβάνε την προσοχή και να χτυπάνε  στο μάτι. Είναι αδύνατον, όπως και να το κάνεις να επιλέξεις να φορέσεις ένα φόρεμα, μία μπλούζα, παντελόνι ή αξεσουάρ στην απόχρωση αυτή και να θέλεις να περάσεις απαρατήρητη.

Παρ’ όλα αυτά θα τολμήσω να μοιραστώ μαζί σου πως ενώ τα μαγαζιά είναι γεμάτα με φλούο φορέματα, γοβάκια, πέδιλα, βραχιολάκια, τσιμπιδάκια, χτενάκια, ζωνάκια κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να δώσει λάμψη στη νύχτα, στις συλλογές των μεγάλων οίκων είναι δυσεύρετα. Οι οίκοι έχουν φλούο λεπτομέρειες όπως τακούνια από γόβες, ζώνες και μικρές φωτεινές πινελιές. Αυτό το σύνολο “πυροτέχνημα λάμψης” που κυκλοφορεί έξω τα βράδια δεν το συνάντησα στην προσπάθειά μου να μάθουμε μαζί πως να φορέσουμε την τάση φλούο καλύτερα.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα φλούο που συνάντησε στις πασαρέλες αλλά και στα μαγαζιά για το φετινό καλοκαίρι και σου δείχνει πως να το φορέσεις, τι να προσέξεις και τι να προτιμήσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε