Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

The Oscars 2013: Όλες οι εμφανίσεις των σταρ από το κόκκινο χαλί! Ψήφισε την καλοντυμένη της βραδιάς!

The Oscars 2013: Όλες οι εμφανίσεις των σταρ από το κόκκινο χαλί! Ψήφισε την καλοντυμένη της βραδιάς!

H 85η τελετή των βραβείων Oscar πραγματοποιήθηκε και από την πιο λαμπερή στιγμή του κινηματογράφου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μακριές, επιβλητικές τουαλέτες υψηλής ραπτικής αλλά και τα μυθικής αξίας κοσμήματα.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των ταινιών που θα συμμετέχουν στην 85η τελετή των βραβείων Oscar. Τα στοιχήματα για το ποιoς θα κερδίσει πολλά και η αγωνία όσων φανατικά παρακολουθούν την τελετή ακόμη μεγαλύτερη. Το φιλoθεάμον κοινό αμέτρητο ανά τον κόσμο και τα βλέμματα στραμμένα στο Λος Άντζελες όχι μόνο για τους μεγάλους νικητές, αλλά και για την άφιξη των μεγαλύτερων σταρ του πλανήτη στο κόκκινο χαλί. 

Τα φλας μαγνήτισαν κάθε τους στιγμή και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην προετοιμαστούν δυναμικά ώστε να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές τους επιλογές. Οι στιλίστες που δουλεύουν μαζί με τους συγκεκριμένους αστέρες, επιλέγουν μήνες πριν και κατοχυρώνουν φορέματα υψηλής ραπτικής για την συγκεκριμένη περίσταση και ο κανόνας είναι ένας: Μακριά τουαλέτα! 

Δες φωτογραφίες και ψήφισε στο TLIFE την πιο καλοντυμένη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε