Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θέλεις να χάσεις κιλά; Τότε οργάνωσε το ψυγείο σου σωστά. Δες πως…

Θέλεις να χάσεις κιλά; Τότε οργάνωσε το ψυγείο σου σωστά. Δες πως…

Ένα λάθος τακτοποιημένο ψυγείο μπορεί να είναι το ένα και μοναδικό πρόβλημα που δεν μπορείς να χάσεις κιλά. Αρχιτεκτονική ψυγείου λοιπόν για ένα σώμα όνειρο…

Μπορεί να μην τα καταφέρνεις να είσαι συνεπής με τις δίαιτες. Μπορεί ο αυτοέλεγχός σου μπροστά σε μια λιχουδιά να είναι μέτριος. Και μπορεί να έχεις αγανακτήσει με τη συμπεριφορά σου και με εκείνα τα περιττά κιλά που δεν λες να χάσεις. Άκου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην βάζεις σπίτι σου πειρασμούς. Έτσι, όταν σε πιάνει εκείνη η λιγούρα να μην έχεις να φας παχυντικά πράγματα… όταν σε πιάνει εκείνη η λιγούρα για “γουρουνιές” να είσαι καταδικασμένη στην “αξιοπρέπεια”.

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με όπλο σου… το ψυγείο!

Δείξε μου το ψυγείο σου, να σου πω αν θα παχύνεις, έχω να σου πω! Ένα λάθος τακτοποιημένο ψυγείο μπορεί να είναι το ένα και μοναδικό πρόβλημα που δεν μπορείς να χάσεις κιλά. Αρχιτεκτονική ψυγείου λοιπόν για ένα σώμα όνειρο…

RE-ORGANISE

Βγάλε όλα τα τρόφιμα του ψυγείου έξω… Μήπως να κάνεις μια αποψυξούλα; Kατάστρωσε το σχέδιο με έξυπνο τρόπο και θα δεις πως μόνο ένα καλά οργανωμένο ψυγείο θα σε βοηθήσει να χάσεις ή και να διατηρήσεις τα κιλά χωρίς προσπάθεια.

Μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι σου
Κάνε το τέστ! Ποιο είναι το σημείο εκείνο στο οποίο επικεντρώνεις κάθε φορά ανοίγοντας το ψυγείο; Εκεί πρέπει να βάλεις τα υγιεινά τρόφιμα. Γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, φρούτα, χυμούς και αυγουλάκια πρέπει να μπούνε σύμφωνα με τον διαιτολόγο διατροφολόγο Νικόλαο Κριαρά σε πρώτη θέα. Έτσι, κάθε φορά που ανοίγεις το ψυγείο το πρώτο που θα πάρεις θα είναι κάτι ελαφρύ και υγιεινό. 

“Αν ψωνίζεις μία φορά για όλη την εβδομάδα τότε υπολόγισε 14 τεμάχια γαλακτοκομικών, 2 για κάθε ημέρα (γιαούρτι ή γάλα). Τα περισσότερα πρέπει να είναι γιαούρτια, διότι περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα ασβεστίου, που σημαίνει ότι είναι σημαντικό να προσφέρεται λόγω των αυξημένων αναγκών των οστών της γυναίκας” εξηγεί ο διαιτολόγος.

Δες περισσότερες συμβουλές στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε