Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θρήνος για το 25χρονο μοντέλο που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Δεκάδες φίλοι της μελαχρινής καλλονής δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη…

Την τελευταία της πνοή άφησε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Πέμπτης η 25χρονη Κάλλη Μουλκιώτη. Η μελαχρινή καλλονή με το μεγάλο χαμόγελο απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην Ποσειδώνος.
 
Φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το γλυκό κορίτσι έκλεισε για πάντα τα δυο του μάτια. Ήδη στο facebook πολλοί φίλοι της μιλούν για τον σπάνιο χαρακτήρα της νεαρής φοιτήτριας της Φιλοσοφικής Αθηνών, η οποία φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα στο modelling αλλά και στην δημοσιογραφία.

 
Στα 18 της, η Κάλλη είχε κερδίσει τα καλλιστεία “Miss Bikini” και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό στη Μάλτα. Από τότε οι προτάσεις στο modelling διαδέχονταν η μία την άλλη, η νεαρή κοπέλα όμως προσπαθούσε πάντα να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί τα media.
 
Προτραιότητά της ήταν οι σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή, αλλά και τα αργά και σταθερά βήματα στο χώρο του modelling, που θα την βοηθούσαν σιγά σιγά να εδραιωθεί και να συμμετάσχει σε μεγάλα Fashion shows επώνυμων σχεδιαστών.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες από τη ζωή της 25χρονης στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε