Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τι ακριβώς παθαίνουν τα μαλλιά από τον ήλιο; Το Pantene Pro-V εμπνέεται από την τεχνολογία της NASA και δίνει λύση!

Τι ακριβώς παθαίνουν τα μαλλιά από τον ήλιο; Το Pantene Pro-V εμπνέεται από την τεχνολογία της NASA και δίνει λύση!

Τι υπάρχει πίσω από κάθε μπουκάλι Pantene Pro-V; Μια ολόκληρη τεχνολογία την οποία έφτασε η ώρα να σου αποκαλύψουμε!

Ανυπομονώ για την ώρα εκείνη που θα ξαπλώσω στην παραλία και θα σηκωθώ μετά από δύο εβδομάδες! Και κάπως έτσι προσδιορίζω τις ιδανικές διακοπές. Εγώ! Γιατί αν ρωτούσες τα μαλλιά μου θα σου έλεγαν εντελώς άλλα! Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούς: τα μαλλιά κάτω από τον ήλιο και με το αλάτι της θάλασσας ταλαιπωρούνται πολύ! Και χρειάζονται κάτι να τα προστατέψει από την φθορά ώστε να μην… τραβάς τα μαλλιά σου όταν επιστρέψεις από διακοπές!

Άκου: στο mail μου έφτασε ένα mail που μιλάει για την νέα τεχνολογία Pantene Pro-V η οποία εμπνέεται από την NASA! Ναι! Την NA-SA! Θέλεις λεπτομέρειες; Να μάθεις τι παθαίνουν ακριβώς τα μαλλιά κάτω από τον ήλιο αλλά και πώς μπορεί το σωστό προϊόν να τα βοηθήσει; Στα έχουμε όλα!

ΝΕΟ PANTENE PRO-V: ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΥΓΙΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το νέο δεδομένο που έχει αλλάξει τα πάντα, είναι η νέα κατανόηση των επιστημόνων του Pantene Pro-V όσον αφορά στη φυσική και χημική δομή της τρίχας σε τρία επίπεδα – ως μεμονωμένη τρίχα, ως σύνολο μαλλιών και ως διατάξεις, ομάδες αποτελούμενες από πολλαπλές τρίχες. Με βάση αυτή την ανάλυση, οι επιστήμονες του Pantene Pro-V προσδιόρισαν 3 διαφορετικές και διακριτές κατηγορίες με βάση τη δομή της τρίχας – λεπτή, κανονική/χονδρή και βαμμένη τρίχα – καθώς επίσης και την ανάγκη και την τεχνογνωσία για προσαρμογή των συνθέσεων για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες, προκειμένου να προκύψουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έτσι κάθε εξειδικευμένη σειρά περιποιείται τα μαλλιά προσφέροντας τελικό look και ορατά υγιή εμφάνιση. Οι γυναίκες μπορούν πλέον να αγοράσουν προϊόντα περιποίησης μαλλιών που καλύπτουν τις ανάγκες της δομής της τρίχας τους, καθώς και την επιθυμία τους για όμορφα μαλλιά.

Οι επιστήμονες του Pantene Pro-V στρέφονται στην εξερεύνηση του διασήματος!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε